YAĞ YAKIMI - KARDİO HAKKINDA SORUM VAR [YARDIM]

Güncel formum sizce? (1 Sene)

• Güzel

Votes: 1 100,0%
  • Kötü

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1
Merhabalar,
Yeni başlayacağım beslenme ile beraber yağ yakımına gitmek istiyorum birnevi.
Günlük 2800 kalori , 280gr karbonhidrat , 180-200 arası protein , 51 gr besinlerden gelen yağ. ve onun dışında 5 gr zeytinyağı kullanıyorum.
Tuz olarak 5gr kaya tuzu , şeker ve ekmek kullanmıyorum.
Kilom 75 , boyum 1.75.
Güncel formum aşağıda fotoğrafta vericem.
- Soruma gelirsek , sizce bu beslenmeyi yapıp her antrenman sonrası 30 dakika kardio yapsam kas kaybı yaşar mıyım? Küçülmek istemiyorum :D
Ekstra olarak ; BCAA , Preworkout , Whey Protein kullanıcam.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

GÜNCEL FORMUM
https://i.hizliresim.com/kOLGMA.jpg
yukle

Baya iyi güncel formun programda güzel extra olarak c vitamini kullanabilirsin sürekli doğal yağ yakım sürecini hızlandırır karnitin sentezini arttırarak her hangi bir kas kaybı yaşamazsın bence bu programla devam :cool:

Merhabalar,
Yeni başlayacağım beslenme ile beraber yağ yakımına gitmek istiyorum birnevi.
Günlük 2800 kalori , 280gr karbonhidrat , 180-200 arası protein , 51 gr besinlerden gelen yağ. ve onun dışında 5 gr zeytinyağı kullanıyorum.
Tuz olarak 5gr kaya tuzu , şeker ve ekmek kullanmıyorum.
Kilom 75 , boyum 1.75.
Güncel formum aşağıda fotoğrafta vericem.
- Soruma gelirsek , sizce bu beslenmeyi yapıp her antrenman sonrası 30 dakika kardio yapsam kas kaybı yaşar mıyım? Küçülmek istemiyorum :D
Ekstra olarak ; BCAA , Preworkout , Whey Protein kullanıcam.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

GÜNCEL FORMUM
https://i.hizliresim.com/kOLGMA.jpg
yukle
hocam formun güzel nazar değmesin öncelikle antreman programını sıkı tut bundan daha iyisini yapabilirisin . Supplement olarakta benim tercihim öncelik BCAA , CLAA , ISOLATE WHEY PROTEİNİ , MULTIVİTAMİN adele ağrın yada yarın isteksizlik oluyorsa GLUTEMİNE işini görür .
Scitec BCAA+Gutamine Xpress
Nature’s Supreme Tonalın CLAA
Isopure Zero Carb Whey protein ( diette olduğun için karbo ile şeker 0 a yakın olduğu için )
Nature's Supreme Multıvitamin

bol yağsız kas yapmalar :)

Back
Yukarı