muratcan.biceps
Üye
Merhaba arkadaşlar ben öncelikle kendimden bahsedeyim ben 6 aydır vg yi profesyonellerle profesyonelce yapıyorum 106 kilo şişmandım şimdi 4.5 ayda 76 ya düştüm en son halim profil resmimdeki gibidir. ilk başlarda karb. yag kestim diyet deseniz kesintisiz zaten.fakat şimdi baktım ki kurumuş kalmışım
büyümem gerek ve protein ve karb alımım gramajı gramajına çok iyi.fakat benim asıl sorum Yağların kasları büyütmedeki önemi nedir ?2)kilo başı 1 gr yag almam gerek bunu tamamen bitkisel ve saglıklı kaynaklardan alacagım. bunu size soruyorum gramajına göre beni herşeyim. sizce alınan yagın gramını nasıl hesaplayabilirim? sabah 4 badem 4 fıstık 3 ceviz yiyorum+5 zeytin(bitkisel yag olarak) öğlen kendime zeytinyaglı sebze yemegi yapıyorum(1yemek kaşıgı zyagı ile) ve ben bu yemekten bir kase yiyorum hergün. Ben şimdi büyümeye geçtim ama derdim yavaş yavaş yaglanmadan büyümek.karın kaslarını kapatmadan.Evet arkadaşlar görüşlerinizi belirtiniz lütfen.
Supp durumum:sabah 4 kaşık perfect mass gainer/ant öncesi bsn aminox+noxplode/ant hemen sonra syntha6/syntha dan 1 saat sonra nitrotech/gece yatarken nutrex muscle infusion./öğünlerden önce CLA/kahvaltı sonrası gaspari anavite

Supp durumum:sabah 4 kaşık perfect mass gainer/ant öncesi bsn aminox+noxplode/ant hemen sonra syntha6/syntha dan 1 saat sonra nitrotech/gece yatarken nutrex muscle infusion./öğünlerden önce CLA/kahvaltı sonrası gaspari anavite