yüzmeyle omuz genişletme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssscs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır bana çok geldi 1.5 yılda çünkü benim dar baya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kimse doğduğunda 140 cm omuzla doğmuyor 1 hafta yapıp neden omuzlarım genişlemiyor diceksen hiç girme bu ise iyi forumlar

Estağfurullah kardeş bilmediğim için ve dar omuzlu olduğum için bana çok geldi o yüzden
Yani ciddi 1.5 senede 125 felan olurmu ya olursa çok iyi valla 1 hafta yapıp bırakmam ben inşallah

100 diyelim

Kaç olur

Daha ergenlikteyim ama

Kardeşim iyi ki bi konuda bilgi sahibisiniz yani iki üç şey sorduk öğrenelim dedik hemen laf sokun zaten

Sana 10 yıldır yapıyırlar diyorum cocukluğumuz havuzda gecti diyorım sen 1 yılda yaparmıyım diyosun ben yapamasın diyorum kardes

Bende tamam olmazda nolur diyorum elleriniz kiradamı kardeşim nolur yazıverseniz

Bende tamam olmazda nolur diyorum elleriniz kiradamı kardeşim nolur yazıverseniz

hacı yapabilirisn ona aldırış etme sen 1 yıl yuz geçersin belki o yıllardır anca okadar olduğu ıcın ondan yapamazsın diyor bende baslıyacam 1 yıl kasacam bakalaım

Eyvallah kardeşim sanada başarılar

hacı yapabilirisn ona aldırış etme sen 1 yıl yuz geçersin belki o yıllardır anca okadar olduğu ıcın ondan yapamazsın diyor bende baslıyacam 1 yıl kasacam bakalaım
Kardeş sen nası çalışmayı düşünüyosun?

Back
Yukarı