Body building açısından yüzme zararlıdır fakat fitness açısından yararlıdır.Fitness yani ortalama bir vücut ve karın kasları belirgin bir mide ise hedef; yüzme haftada 1-2 gün gayet iyi gelir.Yüzmeden kastım kalp ritminin üst seviyelerde seyrettiği sağlam bir yüzme antremanı tabi.Fakat bir body builder kas kütlesine havuzda harcayacağı eforun pek de iyi gelmeyeceğini bilir.O sebeple öyle aman aman yüzmez hatta yaz aylarında kas kaybı takıntısı yüzünden genelde plajda oturur,tavla atar,nadir girer denize.Fakat takıntı yapmamak lazım bunu.İyi forumlar.Arkadaşlar body yaptığım spor salonunda açık ve kapalı yüzme havuzu var. Yüzmeyi çok seviyorum ve öğrenmek istediğim şey, body yaptığım, dinlendiğim ya da diğer günlerde yüzmemin vücut geliştirme açısından bana yararı ya da zararı olur mu?
Mesajın için teşekkürler. "güzel bir konbin" den kastın nedir acaba? Konuyu açar mısın biraz daha?güzel bir konbin yaparsan yararı olur tabikide ama abartmamak lazım yüzmede sonuçta efor gerektiren bir spor dinlenmek gerek