Yüzme ve VG

ccengiz

Üye
Arkadaşlar bi sorum olucaktı.
Eski spor salonumu bıraktım şimdi daha iyi bir yere geçtim.
Her antremandan sonra havuza giriyorum 1 saat falan yüzüyorum sizce ne kadar doğrudur kas gelişimi açısından ?

1 saat çok fazla bence. birinden birine ağırlık verin.

hangisini 1 saat uyguluyorsanız diğerini 20 dk ve hafif geçecek şekilde ayarlayın derim ben

Yüzmek iyidir hem sizi rahatlatır hemde çalıştıramadığınız kasları çalıştırır ben hergün antremandan sonra yüzüyorum

yüzme iyidir ben şahsen 4 aylık VG ciyim en iyi hacimi 1 aylık tatil dönemimde aldım. 30 günün 28 günü yüzdüm 2 kaçamak hariç haftada 4 gün VG yaptım. off günlerimde açıldım kardiyo amaçlı yüzdüm spor günleri sadece kasları gevşetip rahatlatmak amaçlı denizde oynaıdm gerçekten çok etkiliyor. Kasların dinlendirilmeye ihtiyacı oluyor o güneş ve sudaki madde yoğunluğundan sanıırm gerçekten rahatlatıyor. ama 1 saat az aralıklarla kardiyo yapma amacında yüzüyorsan hacimini olumsuz etkileyebilir.

iyi forumlar

Off günlerinde yüzsen daha iyi, antrenmandan sonra yüzecek halin kalıyorsa bir sıkıntı var çalışma sisteminde .

Antremandan sonra pek bi halim olmuyor.
Bende 2 gündür dinlenme günlerinde yüzüyorum 2 saat kadar.Böylesi daha verimli sanırım.Cevaplarınız için teşekkürler.

Back
Yukarı