Yüzme ve vücut geliştirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4aydan beri body yapıyorum.Body yaparken göbeğim ortaya çıkmaya başladı. Göbeğimi erimek için yüzmeye başlamak istiyorum.Yüzme ile body ters yönde çalıştırdığını duydum.Bu doğru mu?

Son düzenleme:
Dalga geçme niyetin de değilim sadece biraz daha geniş bilgi alabilmek için bu başlığı açdım.Ben de ne bel ağrısı var ne de 100 kilo olupda zayıflama derdi, ben sadece body ile yüzmeyi nasıl yürütebilirim iki sporu yaparsdam bir zararı olur mu diye bu başlığı açtım.Değerli hocalarımdan yorumlar bekliyorum. İyi günler

Dalga geçme niyetin de değilim sadece biraz daha geniş bilgi alabilmek için bu başlığı açdım.Ben de ne bel ağrısı var ne de 100 kilo olupda zayıflama derdi, ben sadece body ile yüzmeyi nasıl yürütebilirim iki sporu yaparsdam bir zararı olur mu diye bu başlığı açtım.Değerli hocalarımdan yorumlar bekliyorum. İyi günler
Aynı başlığı tekrar tekrar açmayınız.
Daha önceki başlığınızın kilitlenme nedeni zaten forumda benzer konuların çokça sayıda olması.
Lütfen arama yapınız.

Kilitlenen başlıklarınızı tekrar tekrar açmaya devam ederseniz kurallar gereği gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.
Bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı