yüzde 80 indirimle suplement alınabiliyor

merhabalar bir firmada çalışan arkadaşımın özel saglık sigortası bulunmakata önce özel bir hastanede bir diyetisyene gidip muayane oldu.sonra bca creatin ve protein tozunu receteye yazdırdı .toplamda 600 kusur luk suplementi antlaşmalı bir eczaneden 120 tl aldı .sigoırtası güneş sigorta akasyada alışveriş merkezinde bulunan bir eczaneden aldı.faydalanmaznı için anlatıyorum

Dostum ben araştırdım reçeteye herhangi bir indirim olmuyor. Biizzat akasya avm eczanesini aradım orada da öyle bişey olması mümkün değil diyor. Neye dayanarak böyle bişey söylüyorsun sen?

büyük alışveriş merkezlerindeki eczanelerde merkezi yerlerdeki t eczenelerde bulunuyor mahalle aralarındaki eczanelerde bulunmuyor .sonuçtra saglık bakanlığı onaylı ürünler

ben böyle bir şeyi hayatımda ilk defa duyuyorum heleki bizim gibi aç bir millet söz konusu olunca
böyle bir açık olsaydı bence şuana kadar %100 haberimiz olurdu bundan başka bir durum söz konusudur heyecanlanmayın derim

onu yazdırman gerek yazacak doktor bulabilirsen yan etkileri düşünüldüğünde kolay kolay bir doktorun yazacagını sanmıyorum[DOUBLEPOST=1503413884][/DOUBLEPOST]
ben böyle bir şeyi hayatımda ilk defa duyuyorum heleki bizim gibi aç bir millet söz konusu olunca
böyle bir açık olsaydı bence şuana kadar %100 haberimiz olurdu bundan başka bir durum söz konusudur heyecanlanmayın derim
güneş sigortayı arayın antlaşmamız varsa eczaneyle alabilirsiniz dedi alan arkadas receteyi akşam yollicak suan işde

Back
Yukarı