yüzdüm yüzdüm kuyruktayım ama...

slm arkadaşlar,
aylardır diyet-spor derken istediğim forma çok yaklaştım.şimdi tek problem içbacak!oradaki görüntünün daha sıkı olmasını istiyorum.
rutinimin yanında, dumbellla squat yapıyorum haftada 2-3 gün.
rutinim de şöle:haftada 2 gün ağırlık, 2 gün cardio, 1 gün interval cardio ve 2 gün de dinlenme.
beslenme düzenim de genel hatları ile: min. karbonhidrat, yeterli pro+yağ, akşam 21.00 son atıştırma, 12.30 yatış, bol su vs.

son kalan sorunum için son bi gayret neyapayımweightlifter
 
bir fikri olan yk mu arkadaşlar??? yediklerimimi azaltmalıyım (1200 kcal alıyorum günlük), sporu mu arttırmalıyım, yoksa sadece aynen devam edip zamana mı bırakmalıyım???
 
Sumo Squat, Side Lunge gibi egzersizler o bölgeyi çalıştırır ama yağlanma varsa, bölgesel yağ yakımı olmadığı için bir değişiklik olmaz.
 
Diyete devam ettikçe zamanla erir ama önce o bölgeden yağ yakmak için özel bir egzersiz yoktur. Vücut hangi bölgeden önce yağ yakacağına kendi karar verir.
 
Back
Yukarı