Yüzün Kilo Alması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kules
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kules

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Ben 1.85 boyunda 55 kilo, oldukça zayıf biriydim. Buna rağmen yüzüm zayıf değildi. Yani yüzüme bakarak birisi zayıf olduğumu söyleyemezdi. Yanaklarım içe çökük filan değildi. Gayet kiloma göre yüzüm normaldi. Ama vücudumun kilo almaya çook ihtiyacı vardı. Bu nedenle spora başladım. Şuan 65 kiloyum. Ama yüzümden de kilo aldım. Esasen yüzümün kilo almaya ihtiyacı yoktu. Şimdi bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Hala kilo almam gerekiyor vücudum için. O halde yüzüm daha da kilo alacak buna orantılı olarak. Yüzümde vücudum gibi zayıf olsaydı sorun olmazdı. Ne yapmam gerekiyor, ne tavsiye edersiniz? Bu seferde korkmaya başladım ya ilerleyen zamanlarda kilo artımına bağlı olarak yüzümden daha da kilo alırsam diye.

Cevaplarınızı bekliyor olacağım.

abartıp abartmadıgını anlayabilmemiz için öncesi ve sonrasına ait foto varsa gönderebilir misin? buraya koymak istemiyorsan özelden de gönderebilirsin.

Selam.sizi çok iyi anlıyorum.aynı sorun bended vardı ancak bol su içerek su sttım yuzum içe göcük.kg alıyorum yavaş yavaş yüzümde şişmiyor pek.sizdede öyle olur merak etmeyin.

Kardeşim yüzdeki şişlik kilodan değil yağdan, sudan kaynaklı bir şey sen 90 kilo olsan da yanaklar model yanağı olabilir ancak şöyle düşün varsayalım ki yaşın 25;
25 yaşına kadar beslenme diye bir şey yok o 25 yılın emeğini hemen eritmeyidüşünüyorsun. Zamana bırak ve yağ oranını su oranını düşürmeye bak.

Maalesef bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok eğer yanakların yağ tutuyorsa genel olarak bunun için yapabileceğin tek şey daha çok yağı indirmek.Şayet eğer su tutuyorsa yanakların vücuduna çok su almaya bak su tutmaya ihtiyaç kalmasın.
Kafana takma iyi antrenmanlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı