yüzümdeki sivilce sorunu

kübra11

Üye
arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir body yapıyorum. haliyle yumurta süt gibi ürünleri çok tüketiyorum. definasyon döneminde süt ve süt ürünlerini kestim. sadece yumurta tavuk alıyordum protein için. fakat yüzünde çene bölgemde inanılmaz bi sivilce sorunum vardı. sonradan yumurtayıda kestim sivilceler düzelti. (sarı yemiyorum). şimdi ise süt ve süt ürünlerini kullanıyorum bulk dönemindeyim tekrar ama yumurta yemememe rağmen çene bölgemde sivilceler tekrar başladı. süt ve yoğurtta sivilce yapabiliyrmuş diye duydum. sütü de mi kesmeliyim???

Herkeste farklı çalışır sistem, kimisinde süt ürünleri işe yarar kimisinde yaramaz (çoğu kişiye iyi şeyler katmıyor gözlemlediğim kadarıyla). Yumurta konusuna gelecek olursak, yumurtayı kesmek yerine sarısıyla yemeyi deneyin bir de sarısının içerdiği yağ asitleri ve vitamin-mineraller hormon sisteminizin daha iyi çalışmasını sağlayacaktır..

Aslında biraz araştırma yapılsa başlık açmaya bile gerek kalmayacak.

merak etme guzel kardeşim ben araştırmamı yaptım kaç senelik sporcuyum neyin nasıl döndüğünü biliyorum farklı olma olasılığı yüksek bi durum olmasa zaten açmazdım. kimseden başlık açıp açmıcagımı öğrenmıcem. bunu söylemen bile gereksiz bu konuda bilgin yoksa cevap bile yazmana gerek yoktu!!

merak etme guzel kardeşim ben araştırmamı yaptım kaç senelik sporcuyum neyin nasıl döndüğünü biliyorum farklı olma olasılığı yüksek bi durum olmasa zaten açmazdım. kimseden başlık açıp açmıcagımı öğrenmıcem. bunu söylemen bile gereksiz bu konuda bilgin yoksa cevap bile yazmana gerek yoktu!!
İlk önce Türkçe'yi doğru kullanmayı öğrenin, sizinle asla tartışmam zaten.

arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir body yapıyorum. haliyle yumurta süt gibi ürünleri çok tüketiyorum. definasyon döneminde süt ve süt ürünlerini kestim. sadece yumurta tavuk alıyordum protein için. fakat yüzünde çene bölgemde inanılmaz bi sivilce sorunum vardı. sonradan yumurtayıda kestim sivilceler düzelti. (sarı yemiyorum). şimdi ise süt ve süt ürünlerini kullanıyorum bulk dönemindeyim tekrar ama yumurta yemememe rağmen çene bölgemde sivilceler tekrar başladı. süt ve yoğurtta sivilce yapabiliyrmuş diye duydum. sütü de mi kesmeliyim???

yumurtanın sarısında aşırı kolesterol var hergün kaç yumurta yersen ye sarısı 2 yi geçmesin birde bayanların yağ oranları erkeklerinkine oranla yüksektir bizde %8-9 da karın adelesi belirginleşir bayanlarda %13 de falan yani trigliseridin de doğuştan yüksek hiç sarı yemesende olur karbonhidratta tüketme çok tüketmek istiyorsan eğer antrenmandan 10 dkönce istersen 1 lt üzüm suyu bile içebilirsin hızlıca gikojene çevrilip yakılıcak neden olsa karbonhidratta sebepdir sivilcede yüksek glisemik indeksli gıdaları tüket düşükler uzun süre vücutta kalır ve vucudu yorar buda karaciğerin yavaşlayıp yağlanmasına neden olacaktır eminim sırtındada sivilce oluşuyodur zaman zaman ..

yumurtanın sarısında aşırı kolesterol var hergün kaç yumurta yersen ye sarısı 2 yi geçmesin birde bayanların yağ oranları erkeklerinkine oranla yüksektir bizde %8-9 da karın adelesi belirginleşir bayanlarda %13 de falan yani trigliseridin de doğuştan yüksek hiç sarı yemesende olur karbonhidratta tüketme çok tüketmek istiyorsan eğer antrenmandan 10 dkönce istersen 1 lt üzüm suyu bile içebilirsin hızlıca gikojene çevrilip yakılıcak neden olsa karbonhidratta sebepdir sivilcede yüksek glisemik indeksli gıdaları tüket düşükler uzun süre vücutta kalır ve vucudu yorar buda karaciğerin yavaşlayıp yağlanmasına neden olacaktır eminim sırtındada sivilce oluşuyodur zaman zaman ..
Çok tesekKur eDerm dedikLerini dikkate alicAm :)[DOUBLEPOST=1463406621][/DOUBLEPOST]B
BirdE GI si yuksek besinler tüket demişsin. Bunlar kan şekerni yukseltip kilO yapiyor bu durumu nasil çozucem. We sirtimda wucudumda hic bir yerdE yok sadece çene bölgemdE :(

Son düzenleme:
Kocaeli besyo öğretim üyesi ve aynı zaman da spor bilimcisi mert eray önen'e sivilceler nedir neden çıkar nasıl giderebiliriz vs. diye bir soru sorulmuştu, oda sivilceler karaciğer ile alakalıdır karaciğer enzimlerinize baktırın demişti..

Antreman sonrası duşunu soğuk suyla al. Bir mahsuru yoksa senin için...
Kan dolaşımını artırdığı için şişliklere ve morluklara çok iyi geldiği gibi, gözenekleri sıkılaştırarak sivilce oluşumunu engeller.

Merhaba. Sütü bir süre kesmen ve sonra olacaklari gözlemlemen en mantiklisi. Bence sorun yumurta degil. Sütü sindirmemizi sağlayan laktaz enzimi, biz buyudukce azaliyor, vücut saglikli bir sekilde sindiremiyor ve sivilce, damar tıkanıklığı, gaz gibi sorunlara neden oluyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba genelde çene bölgesinde çıkıyorsa karaciğerle alakali oluyor bi baktirin bi ark demis zaten bende. De cikiyordu yumurta sarisini 2 dusurunce sorun duzeldi temiz beslenirsen gercekten yoluna giriyor sistem ..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yurtdışında sayısız araştırma var süt ürünlerinin sivilceye sebep olduğu konusunda. whey veya casein farketmiyor malesef, süt ürünleri bu açıdan sıkıntılı...

Back
Yukarı