Luciferr001
Üye
Selam arkadaşlar kilo vermek amacımdı amacıma ulaştım yağ yaktım 4-5 kilo verdim fakat yüzüm çöktü. Çirkin görünüyorum moralim düşük. Ne yapmam gerek?
Selam arkadaşlar kilo vermek amacımdı amacıma ulaştım yağ yaktım 4-5 kilo verdim fakat yüzüm çöktü. Çirkin görünüyorum moralim düşük. Ne yapmam gerek?
Boy: 1.81Boy ve Kilon nedir acaba şu anda?
Gerçekten mi? Yapacak vir bir şey yok mu?yapacak bır sey yok alış yeni haline
Yüzüne enjekte mi vuracaksın napıcan hocam böyle bir şeyin çözümü basit kilo alacaksın zaten boyuna göre zayıfsınBoy: 1.81
Kilo: 71[DOUBLEPOST=1477280896][/DOUBLEPOST]
Gerçekten mi? Yapacak vir bir şey yok mu?
Aynen öyle bende 172'yim 65 kiloyum toplumun ideal kilosu yok göbekli olmayana zayıf deniliyor.Yüzün niye çökmüş ki. Ben 24 kilo verdim ama hiç yüzde çökme gibi bir durum gözlemlemedim. İlginç. 172 santim boyundayım. Kardiyo ile 89 kilodan 65 kiloya düşmüştüm. Zayıf diyenler oluyordu ama ben kendimi normal olarak görüyordum. Vücut kitle indeksi 22 yapıyordu. Gayet normal bir kilo aslında ama toplum bunu zayıf olarak görüyor nedense. Bu da ilginç bir konu. Kardiyoyu azaltınca 5 kilo aldım. Kilom 70'e çıktı. Ondan sonra tekrar kardiyoyu arttırdım. 1 kilo verdim Şu an 69 kiloyum.
Kilo alırsam göbeğim tekrar çıkacak ona ne yapmam gerek?Yüzüne enjekte mi vuracaksın napıcan hocam böyle bir şeyin çözümü basit kilo alacaksın zaten boyuna göre zayıfsın
Anlıyorum kardeşim bende kabulleneceğim kabullenmesine de millet tip tip bakıyor bu yüzden moralim düşüyor.Ayni dert vendede var kilo alsam gobek cikacak gogusler yaglanacak kilo versem yuzum cokecek hos su andada zaten dolu dolu degil yuzum elmacik kemigim cikik yanagim cukur vaziyette 183 78 kiloyum ama yzuum 67 kilo oldugum halimle ayni yaoacak bisey yok yapisal bi durum kabullendim artik
O duyguyu bilirim bide aile veya yakin bildiklerin kilo al ya cok kotu gorunuyorsun dediyse zaten zindana donmus demektir bana hep dediler kilo aldom.degisme yok alin dedim bi daha bahsini etmeyin degisemiyor arkadasim 67 kilo ben 78 cocuk benden daha kilolu derli toplu duruyorAnlıyorum kardeşim bende kabulleneceğim kabullenmesine de millet tip tip bakıyor bu yüzden moralim düşüyor.
4-5 kilo verme ile yüz çökmez bence sen tribe girmişsin biraz. Yüzden kilo kaybetmek zordur yani bi 10 kilodan sonra farkedilir belki genetik olarak direk yüzden gidiyordur bilemiyorum ama böyle birisi ile karşılaşmadım hiç. Alışamadığınız için size öyle geliyordur aynı saçı kestirince 1-2 gün alışamayıp çirkin sanmak, herkesin sana baktığını sanmak gibi.Kilo alırsam göbeğim tekrar çıkacak ona ne yapmam gerek?
Yok hocam inanin genetik kiminin yuzu toplu durur kimisi kiloda alsa yuzu zayif kalir benim ve arkadasinki gibi ben 2 kiloda versem aninda yuzum hortlak gibi oluyor sanki 1 hafta hasta yatmis gibi gozukuyorum4-5 kilo verme ile yüz çökmez bence sen tribe girmişsin biraz. Yüzden kilo kaybetmek zordur yani bi 10 kilodan sonra farkedilir belki genetik olarak direk yüzden gidiyordur bilemiyorum ama böyle birisi ile karşılaşmadım hiç. Alışamadığınız için size öyle geliyordur aynı saçı kestirince 1-2 gün alışamayıp çirkin sanmak, herkesin sana baktığını sanmak gibi.
Ona yapacak bir şey yok hocam madem. Ya yağlı kilo alacaksın ya da bu haline alışacaksın. Kas kütlesi ile kilo al desem oda zaten çok zor ve uzun zaman geçer zaten kas kütlesi yüzünde bir değişikliğe sebep olmaz.Yok hocam inanin genetik kiminin yuzu toplu durur kimisi kiloda alsa yuzu zayif kalir benim ve arkadasinki gibi ben 2 kiloda versem aninda yuzum hortlak gibi oluyor sanki 1 hafta hasta yatmis gibi gozukuyorum
Ayni dert vendede var kilo alsam gobek cikacak gogusler yaglanacak kilo versem yuzum cokecek hos su andada zaten dolu dolu degil yuzum elmacik kemigim cikik yanagim cukur vaziyette 183 78 kiloyum ama yzuum 67 kilo oldugum halimle ayni yaoacak bisey yok yapisal bi durum kabullendim artik