Yüzücüler gibi geniş ve dümdüz omuz için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aryeke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başta forumu arastırasbilirsin. forumda hem evde çalışma programı var hemde vucut agırlıgınla çalışma konusunda başlıklar var

forumda benim demek istediğim şey yok sonuçta. eğer bilmiyosan forumu araştır demene gerek yok. bilen birisinden cevap arıyorum

şınav haraketi ve spor malzemesi satan yerlerdeki yaylar bende oldukça etkili oldu fakat bir bayan için nasıl etki yapar bunu gercekten bilmiyorum

forumda benim demek istediğim şey yok sonuçta. eğer bilmiyosan forumu araştır demene gerek yok. bilen birisinden cevap arıyorum

sorunun cevabını gayet biliyorum ama araştırma yapamayacak kadar tembel birinden vucutcu olmayacagını bildiğim için yazma zahmetinde bile bulunmadım. senin demek istediğin sey değil forum dünyada yok çunku. işte sözümü dinleyip araştırsaydın anlardın .

sorunun cevabını gayet biliyorum ama araştırma yapamayacak kadar tembel birinden vucutcu olmayacagını bildiğim için yazma zahmetinde bile bulunmadım. senin demek istediğin sey değil forum dünyada yok çunku. işte sözümü dinleyip araştırsaydın anlardın .

adam vücut geliştirmenin v'sinden bahsetmemiş. omuz genişletme olayı hakkında konuşuyor. anlamadan dinlemeden okumadan bakmadan yorum yapan kim acaba...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ri-omuz-ba-lar-p-t9119.html

Arama Kelimeleri : omuz, omzu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı