Yüksek Protein oranlı serinletici mükemmel tarif

Merhaba,
2 aydır bunu uygulamaktayım belki farklı bir şekilde benim gibi yapan vardır o konuda bir fikrim yok ama burada kendi yaptığım yöntemi paylaşmak istedim.
Kıvamı mama tarzında oluyor ve tadı mükemmel dondurmadan kat kat güzel diyebilirim.

Malzemeler ;

200 ml Süt ( Definasyonda yağsız,Bulkta yağlı)
Yarım su bardağı yulaf ezmesi
1 Muz
1 Ölçek Protein Tozu (Protein tozu kullanmayan kişiler 150 gr lor peyniri ve 2 küçük parça bitter çikolata atabilir)
İsteğe bağlı olarak mevsim meyveleri veya kuruyemiş atılabilir.(kiraz,çilek,fındık,ceviz,fıstık vs.)
1 Çay Kaşığı Tarçın

Hazırlanışı ;
Muzu elinizle 3-4 parçaya ayırıp bir kaba koyunuz,üzerine sütümüzü dökelim. Mikser yardımıyla güzelce çırpıyoruz.
Tamamen kıvama gelince yulaf ezmesini ekliyoruz. Yulaf ezmesi un haline gelip karıştıktan sonra protein tozumuzu ekleyip onuda güzelce karıştırıyoruz.
Tarçın ve kuruyemişimizi ekleyip oturup muhteşem tadına bakmak size düşüyor. :)

Hesapla iste :)

Ben muzu donduruyorum. Oyle shake yapinca buz gibi soguk oluyor. Milk shake gibi. Icine bir kasik da kahve atiyorum [emoji6]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hesapla iste :)

Ben muzu donduruyorum. Oyle shake yapinca buz gibi soguk oluyor. Milk shake gibi. Icine bir kasik da kahve atiyorum [emoji6]

Canım çekti şimdi off günüm hazır son son sıkı diyete girmeden yapıp içeyim :D

Merhaba,
2 aydır bunu uygulamaktayım belki farklı bir şekilde benim gibi yapan vardır o konuda bir fikrim yok ama burada kendi yaptığım yöntemi paylaşmak istedim.
Kıvamı mama tarzında oluyor ve tadı mükemmel dondurmadan kat kat güzel diyebilirim.

Malzemeler ;

200 ml Süt ( Definasyonda yağsız,Bulkta yağlı)
Yarım su bardağı yulaf ezmesi
1 Muz
1 Ölçek Protein Tozu (Protein tozu kullanmayan kişiler 150 gr lor peyniri ve 2 küçük parça bitter çikolata atabilir)
İsteğe bağlı olarak mevsim meyveleri veya kuruyemiş atılabilir.(kiraz,çilek,fındık,ceviz,fıstık vs.)
1 Çay Kaşığı Tarçın

Hazırlanışı ;
Muzu elinizle 3-4 parçaya ayırıp bir kaba koyunuz,üzerine sütümüzü dökelim. Mikser yardımıyla güzelce çırpıyoruz.
Tamamen kıvama gelince yulaf ezmesini ekliyoruz. Yulaf ezmesi un haline gelip karıştıktan sonra protein tozumuzu ekleyip onuda güzelce karıştırıyoruz.
Tarçın ve kuruyemişimizi ekleyip oturup muhteşem tadına bakmak size düşüyor. :)

Karışım güzel ancak bir düzenleme yapalım :) Protein tozu yerine 4 yumurta beyazı(çiğ) yahut hastalıkalrdan korkanlar için 1 tam 3 haşlanmış yumurta beyazı atabilir.

Yanlis hatirlamiyorsam cig yumurtanin protein orani daha dysuk

Back
Yukarı