karnaval01
Üye
Merhabalar,konunun yeri burası mı bilmiyorum, fakat konuya geçeyim 3-2 ay gibi sürede 'hoşlandığım kız' için 24 kilo verdim ama asla kendimi mahvetmedim yedim ama yürüyüşümü eksik etmedim her akşam 1.5 saat 9:30 tempo ile 10km yürüyorum, programa göre 1.000 kalori diğer ayak programına göre 370 civarı yazıyor gerçek olan hangisi? ama kendimden hiç memnun değilim aynaya geçince hiç bişey değişmemiş sanıyorum biraz değişiklikler oldu ama hala şınav bile çekemiyorum göbeğim şınav pozisyonundayken çok komik oluyor anlamışsınızdır belki, bi de göğüs kısmım hep aynı biraz küçüldü o kadar jinekomasti mi acaba? ve hala vücudum kısacası sanki sadece kilom değişmiş vücudum aynı gibi bunları cevaplarsanız sevinirim
Diğer olarakta her gün yürüyüş yapıyorum ama vücudumda değişiklik göremeyince sıkılmaya başladım fakat haftada sadece 3 gün gitmiyorum diğer günler devam ediyorum ama kilom yine sabit 79-81 arasında düşmüyor sizce dinlenmek konusunda hata mı yapıyorum? en çok merak ettiğim bu çünkü içim içimi yiyor evde oturacagıma yürüseydim diye umarım cevaplarsınız konu yeri değilse özürlerimi iletiyorum
Diğer olarakta her gün yürüyüş yapıyorum ama vücudumda değişiklik göremeyince sıkılmaya başladım fakat haftada sadece 3 gün gitmiyorum diğer günler devam ediyorum ama kilom yine sabit 79-81 arasında düşmüyor sizce dinlenmek konusunda hata mı yapıyorum? en çok merak ettiğim bu çünkü içim içimi yiyor evde oturacagıma yürüseydim diye umarım cevaplarsınız konu yeri değilse özürlerimi iletiyorum