xp sp3 format sonrası

casparov senin bahsettiğin ikinci resimdeki mik girişi bölümüne tıklayamıyordum.sadece ikili hoparlörüme giriş yapabiliyordum fakat az önce aynı bölümdeki konektör ayarlarına girdim ve konektör ayarlarının hepsine klik attım.şu anda tüm gösterdiğin resimlere uygun bir tablo sergiledim sanırım.geriye sadece denemesi kaldı.

casparov senin bahsettiğin ikinci resimdeki mik girişi bölümüne tıklayamıyordum.sadece ikili hoparlörüme giriş yapabiliyordum fakat az önce aynı bölümdeki konektör ayarlarına girdim ve konektör ayarlarının hepsine klik attım.şu anda tüm gösterdiğin resimlere uygun bir tablo sergiledim sanırım.geriye sadece denemesi kaldı.

o zaman ses kaydedicisinde sesinizi kaydetmeye çalışın hocam dediklerim olduysa çalışması lazım.driverı kurdunuz dimi hocam.

web cam cordrex marka.bende kurulum cd falan mevcut.hatta kurulum yaptıktan sonra silip birde internetten driver bulup yükledim yine aynı.msn'de görüntü gidiyor ama sesim gitmiyor.asıl problem şu anda taktığım harici mikrofonuda bilgisayar görmüyor.

Sorun sanırım anakartın ses sürücüsünde sadece ses kartı sürücüsünün en güncel halini internetten tekrar yükleyip denemekte yarar var. Aklıma başka bir şey gelmiyor..:(

Back
Yukarı