Xenadrine Hardcore ?

OVERCOME

Üye
Bugün incirlikten bir adet Xenadrine hardcore with Ephenylide 90 Capsule çıkardım .. Şansıma bu marka çıktı .. Bunun kullanımı nasıl ? Yağ yakımına etkisi nasıldır , ismini açıkcası fazla duymadım . Önceden Hydroxycut hardcore kullanmıştım ..

Üzerinde günlük 3 taneyi aşmayınız ( 24 saatlik peryod içinde ) yazıyor . Yani antrenmandan önce bir hap 6 saat sonra bir hap ( tablet ) alsam olur mu ?

Xenadrine hardcore'da sanırım lipo6 cuts grubunun içerdiği maddeleri içeriyordur, içinde synephrine varmı ?

Serving Size: 1 Capsule
Servings Per Container: 90
Amount Per Serving
EphenyLide Proprietary Thermogenic & Nootrogenic Factors 625mg
(from Blue-Green Algae (Aphanizomenon flos-aque (AFA)) (containing phenylethylamine), Brown Algae (Cystoseira canariensis), Wakame Leaf (Undaria pinnatifida), Green Tea Leaf Extract (containing EGCG, L-Theanine, Caffeine), Oolong Tea Leaf (containing caffeine), Chocolate Seed Extract (containing Theobromine, Theophylline, Tyramine), Guarana Berry Extract (containing Caffeine), Yerba Mate Leaf Extract (containing caffeine), Caffeine (natural infused), Fermented Sage Leaf Extract, L-Tyrosine, Vinpocetine, Huperzine A, Sodium Copper Chlorophyllin)
Total Caffeine 120mg

içeriği böyle sanırım söylediğinden yok ..

Back
Yukarı