x3 Başlangıç noktası resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

x3

Üye
19 Yaşındayım 1,68-1,70 boyum var 72-75 kiloyum
Daha önce düzenli olarak spor yapmadım
2.5 hafta önce VG sporuna başladım
Haftada 4 gün idman yapıyorum (2git1gitme2git2gitme)
1,5 ay kadar daha geçince destek protein ve kreatin almayı düşünüyorum

Hardcore body denilen büyük cüsseli sporcu olmak istiyorum fitness vücuduna baklavalara ulaşma hedefim yok daha yaşam biçimi olarak düşünüyorum Vg sporunu

Her türlü program,beslenme,takviye v.b önerilerinizi bekliyorum
Her türlü eleştiri eleştirye yoruma açığım

kolay gelsin iyi forumlar

fpbvx.jpg

fpbwt.jpg

fpbxd.jpg

fpbxs.jpg

fpby2.jpg

fpbyc.jpg

Benden sana tavsiye Tam olarak VG ye başlamadan önce vucudundan yağ oranını at dostum yağ oranının üstüne direk VG kas dikmeye çalışma böylelikle kendini daha iyi hissedeceksin eminim en azından 1.5 - 2 ay arası koş terle yağları at yani

Benden sana tavsiye Tam olarak VG ye başlamadan önce vucudundan yağ oranını at dostum yağ oranının üstüne direk VG kas dikmeye çalışma böylelikle kendini daha iyi hissedeceksin eminim en azından 1.5 - 2 ay arası koş terle yağları at yani

Bu zamana kadar farkında olmadan bi nevi bulk dönemine girmişim bazı terimleri araştırınca. Ben fit olmak istemiyorum yarı bulk bir sporcu olmak istiyorum kardiyo ve bisiklete gereken önemi veriyorum yeterince ter atıyorum. teşekkür ederim yorumun için

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

-6 ay oncesi gelisim paylasimina aykiri

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı