gerçekten çok sürükleyici bir oyun ama loranth biraz mübalağ etmişsinSenelerimi verdim bu oyuna adamı sosyal hayattan çekip koparır kız arkadaşın varsa ilişkin bozulur spor yapıyorsan spor hayatına darbe indirir benim tavsiyem bu oyuna kesinlikle başlamaman ama kafaya koydum başlıcam diyorsan her konuda yardımcı olurum oyun hakkında çok bilgiliyim..
gerçekten çok sürükleyici bir oyun ama loranth biraz mübalağ etmişsinyada sende öyle bir etki yaratmış... tamam sosyal hayattan birz uzaklaştırdı diyelimm ama konu V.G olunca akansular durur
![]()
Burning Legion Alliance tarafında çok türk var ama herkes lvl 70 olduğu için sen kasarken pekte türk olmıcak ama iron forge a gittiğin zaman istemediğin kadar türk görürsn.. Paladine gelince lvl kasması zordur çünkü düşük lvl larda dmgi azdır ama lvl 70e doğru zevk alırsın bu kdr sonra bu oyuna başlamıs bir insanın iyi bir guildde giripte bu oyundaki instanceları yapması cok zor benim sna tavsiyem yeni cıkmıs olan online oyun Age of Conan a başlaman...Bu oyunu geçen sene 2 ay oynadım, sonrada öss için bıraktım hemen. Kolay kolay kitlenmiyorum birşeye,
Wildhammer'da paladin açtım, aslında benim gibi(Türk'te olacak) adamlarla kasmak istiyorum, ne önerirsin? Pala'yı çok sevdim bu arada![]()