World of Warcraft (WOW)

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Mestano tarafından 20 Haziran 2008 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Mestano

Mestano Yeni Üye

Beğenileri:
    368
    Ödül Puanları:
    0
    Bugün başlıyacağım oyuna, oynayanlar oyun hakkındaki düşüncelerini ve bana tavsiyelerini aktarırlarsa sevinirim, hangi serverda başlayayım mesela?

2. Lorath

Lorath Üye

Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    istanbul
    Senelerimi verdim bu oyuna adamı sosyal hayattan çekip koparır kız arkadaşın varsa ilişkin bozulur spor yapıyorsan spor hayatına darbe indirir benim tavsiyem bu oyuna kesinlikle başlamaman ama kafaya koydum başlıcam diyorsan her konuda yardımcı olurum oyun hakkında çok bilgiliyim..

3. BOSNAK

BOSNAK Üye

Beğenileri:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    ist-izmir
    gerçekten çok sürükleyici bir oyun ama loranth biraz mübalağ etmişsin :) yada sende öyle bir etki yaratmış... tamam sosyal hayattan birz uzaklaştırdı diyelimm ama konu V.G olunca akansular durur:D;)

4. Lorath

Lorath Üye

Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    istanbul
    Çok çabuk lvl atlaman lazım sonra item toplama hırsı ile oyunun başından kalkamıyosun şimdi cok şükür arındım yatağıma uzanıp ps3 ümü oynuyorum kafam rahat ;)

5. Mestano

Mestano Yeni Üye

Beğenileri:
    368
    Ödül Puanları:
    0
    Bu oyunu geçen sene 2 ay oynadım, sonrada öss için bıraktım hemen. Kolay kolay kitlenmiyorum birşeye,
    Wildhammer'da paladin açtım, aslında benim gibi(Türk'te olacak) adamlarla kasmak istiyorum, ne önerirsin? Pala'yı çok sevdim bu arada:D

6. Lorath

Lorath Üye

Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    istanbul
    Burning Legion Alliance tarafında çok türk var ama herkes lvl 70 olduğu için sen kasarken pekte türk olmıcak ama iron forge a gittiğin zaman istemediğin kadar türk görürsn.. Paladine gelince lvl kasması zordur çünkü düşük lvl larda dmgi azdır ama lvl 70e doğru zevk alırsın bu kdr sonra bu oyuna başlamıs bir insanın iyi bir guildde giripte bu oyundaki instanceları yapması cok zor benim sna tavsiyem yeni cıkmıs olan online oyun Age of Conan a başlaman...

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2504

Mestano bunu beğendi.
  7. atakan_irresistable

atakan_irresistable Üye

Beğenileri:
    710
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    istanbul
    wow oynayanlar

wow a merakı olan varmı aranızda..?
    okul başlıyor kurtarın beni bu illetten hyper_
    yoksa bakırköy ruh ve sinir hastalıları hastanesine yatacağım.hyper_

8. Lorath

Lorath Üye

Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    28
    Yer:
    istanbul
    Cok zamanımı verdim bu illet oyuna daha turkiyede raflarda yerini almadan sahip olmustum 8 aydırda arındım oynamıyorum gecen gun bir heves war hammer online aldım ama wowdan sonra gercektende cok basarısız..

9. Mestano

Mestano Yeni Üye

Beğenileri:
    368
    Ödül Puanları:
    0
    Bu konuyla ilgili bende dahil olmak üzere birkaç kişi başlık açmıştı.

10. rei

rei Üye

Beğenileri:
    40
    Ödül Puanları:
    0
    valla ben yazdım alıs satıs bölümüne wow acc mi satıyorum üstüne bide age of conan accsi satıyorum yeter artık çok vakit alıyo bu oyunlar

11. gaddarkemal

gaddarkemal Yeni Üye

Beğenileri:
    756
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    Ben wow mow oynamadım, ciddi olarak oynadığım son MMORPG oyunu Ultima Online'ydi. Playerlıktan stafflığın en üst mertebelerine kadar görevimi ifa ettim.

Bi kaç ay önce de şu anki ülkemizdeki en çok rağbet gören RunUO serverlarından birinden stafflık teklifi geldi, gururum okşandı. Ama İstanbulda bilgisayarım yok diye reddettim. UO'cu var mı peki ?

12. atakan_irresistable

atakan_irresistable Üye

Beğenileri:
    710
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    istanbul
    kaça ne satıyosun rei. ben bırakmya çalışırken bak yine azdı. 13,11, 2008 de linchking geliyor daha ka kuduruyorum bu gidişle günleyeceğim. onubunu bırak kızarakdaşıma vakit bile ayıramıyorum.

13. rei

rei Üye

Beğenileri:
    40
    Ödül Puanları:
    0
    bi acc de 70 warior var full epicli t5 wariora esit ama tank süper badge itemleri t4 ssc eye itemi falan var birazda bide 70 lvl dandik bi mage var içinde warior orc mage human alıs satıs bölümüne yazdım atakan ordan bakabilirsin fiyatıda var

atakan_irresistable bunu beğendi.
  14. Coleman Trebor

Coleman Trebor Üye

Beğenileri:
    83
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    online oyun falan aman diyorum artık.Benim ilk online oyun tecrübem Ultima Online oldu çokta seviyordum ama artık başka şeylerede vatik ayırmalıyım dedim.Sonra bi kaç oyun daha oynadım.Geçen yine ogame e başladım 1 aylık oyundan sonra epey ilerlememe oyunun zevki çıkmaya başlamışken bıraktım.Bırakma olayıda şu oldu geceleyin durduk yere uyandım ki genelde çok güzel uyurum.Bir gireyim dedim ogame neyse baktım 3 saldırı yolda olm dedim artık yeter bırak gece bile içine doğdu kalktın kaç kere okula ucu ucuna yetişdin diye.Online oyunlarların her türlüsü inanılmaz sarar benimde kendi hayatım var değil mi?

15. diez

diez ADMIN Yönetici Admin

Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    Çorum
    atakan başlığını bu konuya ekledim..önce arama yapalım..

atakan_irresistable ve saydam bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş