TheBlack_D-D_
Üye
Arkadaşlar herkese selam, uzun bir süredir forumda yoktum bazı nedenlerden dolayı. Önceden irtibata geçtiklerim bilirler, street workout yaparken bir dönem boksa geçmiştim(dolayısı ile calisthenics'i bırakmıştım). Şuanda boksu ailevi nedenlerden dolayı bırakmış bulunmaktayım. Yaparken 64 kiloda dövüşecektim çok kilo vermiştim/düşmüştüm yani. Şimdi madem boksu da bıraktım, street workout/calisthenics e tekrardan başlama kararı almış bulunmaktayım. Yaşadığım yerde bir street workout parkı bulduğumdan dolayı, artık calisthenics antrenmanlarımı bu parkta gerçekleştireceğim. Her antrenmanımı bir bir buraya aktaracağım. Boksu bıraktıktan sonra azıcık kilomu toparlamaya çalıştım şuan 67 civarındayım fakat boy uzun olunca yetersiz baya bir.
Street Workout/Calisthenics e en temel hareketlerle başlayacağım. Geniş tutuş barfiks, paralel bar dips, şınav ve ayrıyeten abs çalışacağım. Şuanki amacım bu hareketlerde(egzersizlerde) uzmanlaşmak, tekrar sayılarını artırmak ve "TEMEL" yapmak. Sonrası daha eğlenceli olacaktır.
Evet arkadaşlar şuan iş yerindeyim bugün eve geç dönebilirim bundan dolayı bugün büyük ihtimal başlangıcı yapamayacağım. Yarından itibaren tüm antrenmanlarımı buraya aktaracağım. Görüşmek üzere
Street Workout/Calisthenics e en temel hareketlerle başlayacağım. Geniş tutuş barfiks, paralel bar dips, şınav ve ayrıyeten abs çalışacağım. Şuanki amacım bu hareketlerde(egzersizlerde) uzmanlaşmak, tekrar sayılarını artırmak ve "TEMEL" yapmak. Sonrası daha eğlenceli olacaktır.
Evet arkadaşlar şuan iş yerindeyim bugün eve geç dönebilirim bundan dolayı bugün büyük ihtimal başlangıcı yapamayacağım. Yarından itibaren tüm antrenmanlarımı buraya aktaracağım. Görüşmek üzere