gunluk protein ihtiyacını karşılarsan zaten protein tozuna gerek yok adı ustunde besin takviyesi.bcaa kullanmak hatta şahsi tavsiyem yanında kreatin kullanmak daha mantıklı olacaktır.Peki bi sorum daha olucak, günlük protein ihtiyacımı karşıladığımı düşünürsek sadece Whey mi daha etkili olur yoksa BCAA mı? İkisini birden almaya gücüm yetmeyecekse. Ayrıca ağırlıkları arttırma dönemimdeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk
Vg ye düzenli olarak yeni başladığım için kreatin şu an için düşünmüyorum :/gunluk protein ihtiyacını karşılarsan zaten protein tozuna gerek yok adı ustunde besin takviyesi.bcaa kullanmak hatta şahsi tavsiyem yanında kreatin kullanmak daha mantıklı olacaktır.
yeniyse gerek yok önce vucut bir adapte olsun beslenme düzenin yerine otursun sonra supplement kullanmak daha mantıklı bence.yoksa beslenme sağlam olmadıkdan sonra besin takviyesi ile olacak iş değil.Vg ye düzenli olarak yeni başladığım için kreatin şu an için düşünmüyorum :/
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum hocam, teşekkürleryeniyse gerek yok önce vucut bir adapte olsun beslenme düzenin yerine otursun sonra supplement kullanmak daha mantıklı bence.yoksa beslenme sağlam olmadıkdan sonra besin takviyesi ile olacak iş değil.
Yok sadece antrenman sonrası 1 ölçek kullanicamGünde 2ölçek protein tozu kullanılacaksa, whey içindeki bcaa yeterlidir ekstra bcaa almaya gerek yok.
ozaman spor geçmişine göre değişir dostum.Yok sadece antrenman sonrası 1 ölçek kullanicam
Şöyle söyliyim, uzun bi süre ara vermiştim yeniden başladım ve kaslarimin zayıfladığını hissediyorum.. Bu nedenle BCAA nın daha etkili olabileceğine inanıyorum (tek başına ikisinden birini kullancam)ozaman spor geçmişine göre değişir dostum.
en azından 1kutu bcaalı whey bitirdikten sonra ekstra bcaa almanı öneririm. aksi taktirde paranı boşa harcarsın.Şöyle söyliyim, uzun bi süre ara vermiştim yeniden başladım ve kaslarimin zayıfladığını hissediyorum.. Bu nedenle BCAA nın daha etkili olabileceğine inanıyorum (tek başına ikisinden birini kullancam)
Aynen bi kutu bcaa li Whey kullandım optimum nutrition gold şimdi bcaa ya gecicemen azından 1kutu bcaalı whey bitirdikten sonra ekstra bcaa almanı öneririm. aksi taktirde paranı boşa harcarsın.
Ayni sekilde bende 1 kutu whey gold kullandim simdi bende saf bcaa alicam ama kafamda bir soru var spordan sonra protein tozu kullanmak cidden bir ise yariyormu eger yariyorsa tozda alicam ama yaramiyorsa protein tozunu kahvaltida kullanicam. Yani cidden dakikalik seylerle kaslar hemen onarimami geciyorAynen bi kutu bcaa li Whey kullandım optimum nutrition gold şimdi bcaa ya gecicem
Yani şöyle birşey var benim maddi durum zorlayacagi için günlük protein ihtiyacımı besinlerden karşılayıp, sadece saf BCAA kullanıyorum. Çünkü BCAA alımını günlük besinlerden karşılamam çok zor. Bi uzmanın söylediğine göre bilmem kaç kilo çiğ et yemem lazımmış onu da yemem şahsenAyni sekilde bende 1 kutu whey gold kullandim simdi bende saf bcaa alicam ama kafamda bir soru var spordan sonra protein tozu kullanmak cidden bir ise yariyormu eger yariyorsa tozda alicam ama yaramiyorsa protein tozunu kahvaltida kullanicam. Yani cidden dakikalik seylerle kaslar hemen onarimami geciyor
Anladim ama asil soru tozu kahvaltidami kullanayim spordan sonramiYani şöyle birşey var benim maddi durum zorlayacagi için günlük protein ihtiyacımı besinlerden karşılayıp, sadece saf BCAA kullanıyorum. Çünkü BCAA alımını günlük besinlerden karşılamam çok zor. Bi uzmanın söylediğine göre bilmem kaç kilo çiğ et yemem lazımmış onu da yemem şahsen
Protein tozuyla tabi ki kasların hemen sismiyor ama antrenman sonrası acil ihtiyacını karşılıyor, bunu besinlerden de uzun vadeli olarak karsilayabilirsin. Bence çok fazla aman aman gerekli birşey değil bu açıdan, yani protein tozsuz da vg yapılır görüşündeyim.
Antrenman sonrası daha etkili olurAnladim ama asil soru tozu kahvaltidami kullanayim spordan sonrami