Wheyin içindeki BCAA, saf alacağım BCAA'yı karşılar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hukukcu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hukukcu

Üye
Arkadaşlar sizce saf BCAA mı almalıyım BCAA ihtiyacını karşılamak için, yoksa almayı düşündüğüm xpro wheyde bi ölçüsünde 6.7 gr BCAA var, onu mu almalıyım? Yani aynı etkiyi verir mi benim esas sorum bu.
Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

protein tozundaki bcaa serbest formda değildir.proteinin yapısındaki bcaadır o.genelde çoğunda birbirine yakın rakamlardır.en güzeli ayrıyetten bcaa alıp tuketmektir.

Bende bayadir kafami kurcalayan sorumu araya sıkıştırıyim madem.BCAA proteinin yapisindaki bir amino asit grubudur ve proteinin kalori değeri vardir.Ancak BCAA nin kalori değeri yok.Bu kaniya nerden vardim?Kullandiğim BCAA nin arkasinda sadece 7 kalori olduğu yaziyor.Bunun sebebi nedir?

Bende bayadir kafami kurcalayan sorumu araya sıkıştırıyim madem.BCAA proteinin yapisindaki bir amino asit grubudur ve proteinin kalori değeri vardir.Ancak BCAA nin kalori değeri yok.Bu kaniya nerden vardim?Kullandiğim BCAA nin arkasinda sadece 7 kalori olduğu yaziyor.Bunun sebebi nedir?
1gr protein 4 kaloridir.belki oradan yola çıkılarak sonuca ulaşılabilir.sizin bcaa arkasında 7 kalori yazdıgına göre tablet heralde.tabletlerdeki bcaa oranı düşük oluyor gram olarak o yuzden kalorisi düşüktür belki.hangi marka bcaa o?

1gr protein 4 kaloridir.belki oradan yola çıkılarak sonuca ulaşılabilir.sizin bcaa arkasında 7 kalori yazdıgına göre tablet heralde.tabletlerdeki bcaa oranı düşük oluyor gram olarak o yuzden kalorisi düşüktür belki.hangi marka bcaa o?
Gifted nutrition toz halinde.5000mg BCAA 2000mg glutamine var içerisinde.Yani içinde 7gr amino asit yani 7gr protenin yapi taşı var.

Genel olarak bcaa ürünlerinin kalorileri daha düşük, mesela benim alacağım toz onun da kalorisi 7den küçüktür yazıyor

Gifted nutrition toz halinde.5000mg BCAA 2000mg glutamine var içerisinde.Yani içinde 7gr amino asit yani 7gr protenin yapi taşı var.
7 gr protein yazmadıgına eminsin dimi 25-30 alori falan yazması lazım sanki.nette bulamadım 5gr bcaa olan 2gr glutamin olan ürünü.nerden aldın onu sen?[DOUBLEPOST=1458944990][/DOUBLEPOST]benimkind e6gr bcaa 2,7gr glutamin yazıyor 33 kalori yazıyor.bilemedim siizdeki nasıl öyle düşük oluyor diye.

7 gr protein yazmadıgına eminsin dimi 25-30 alori falan yazması lazım sanki.nette bulamadım 5gr bcaa olan 2gr glutamin olan ürünü.nerden aldın onu sen?
Hocam yani üzerinde direk 7 gr protein yazmiyor ama 5000mg BCAA 2000mg glutamin yaziyor buyrun
1e89078b316079f519cb5e1ac7a3a865.jpg
65fdd41066d0ad91417722b8aa6e3353.jpg

Ultimate Nutrition BCAA 12000 onu deneyeceğim ben de :)

onu almayı düşündüm ama içinde glutamin yok diye almadım.nutrend aldım farklılık olsun diye.yoksa diğer kullandıklarımdan memnundum.birde bu sefer f/p ürünleri almak istedim.

Nutrend 'i yeni duyuyorum ve aralarında fiyat olarak çok bir fark yok ultimate le. Glutamine çok fazla dikkat etmemiştim şu an aklımda nutrend almak var açıkçası :D saolun

Nutrend 'i yeni duyuyorum ve aralarında fiyat olarak çok bir fark yok ultimate le. Glutamine çok fazla dikkat etmemiştim şu an aklımda nutrend almak var açıkçası :D saolun

glutamin vucutta üretildiği için genelde pek önemsenmez.aslında anti katabolik olması adına yani recovery döneminde büyük önem taşır.çünkü kaslar çalışırken değil dinlenme döneminde üstüne birde sağlam beslenmeyle gelişirler.
BCAA vücutta üretilmediği için normal beslenmeden alınsa bile sporcu kendince yetersiz buluyor ve açığı kapatmak için dışarıdan alıyor.
glutamini ayrı bcaayı ayrı almak en guzeli aslında ama ayrı ayrı almaya kalksan bir sürü para vermen gerekecek mecbur komplex ürünler tercih ediliyor kendi adıma.

Back
Yukarı