Teşekkürler hocamtutmaz kardeşim her türlü saf bcaa almak daha iyidir
1gr protein 4 kaloridir.belki oradan yola çıkılarak sonuca ulaşılabilir.sizin bcaa arkasında 7 kalori yazdıgına göre tablet heralde.tabletlerdeki bcaa oranı düşük oluyor gram olarak o yuzden kalorisi düşüktür belki.hangi marka bcaa o?Bende bayadir kafami kurcalayan sorumu araya sıkıştırıyim madem.BCAA proteinin yapisindaki bir amino asit grubudur ve proteinin kalori değeri vardir.Ancak BCAA nin kalori değeri yok.Bu kaniya nerden vardim?Kullandiğim BCAA nin arkasinda sadece 7 kalori olduğu yaziyor.Bunun sebebi nedir?
Gifted nutrition toz halinde.5000mg BCAA 2000mg glutamine var içerisinde.Yani içinde 7gr amino asit yani 7gr protenin yapi taşı var.1gr protein 4 kaloridir.belki oradan yola çıkılarak sonuca ulaşılabilir.sizin bcaa arkasında 7 kalori yazdıgına göre tablet heralde.tabletlerdeki bcaa oranı düşük oluyor gram olarak o yuzden kalorisi düşüktür belki.hangi marka bcaa o?
Genel olarak bcaa ürünlerinin kalorileri daha düşük, mesela benim alacağım toz onun da kalorisi 7den küçüktür yazıyor1gr protein 4 kaloridir.belki oradan yola çıkılarak sonuca ulaşılabilir.sizin bcaa arkasında 7 kalori yazdıgına göre tablet heralde.tabletlerdeki bcaa oranı düşük oluyor gram olarak o yuzden kalorisi düşüktür belki.hangi marka bcaa o?
7 gr protein yazmadıgına eminsin dimi 25-30 alori falan yazması lazım sanki.nette bulamadım 5gr bcaa olan 2gr glutamin olan ürünü.nerden aldın onu sen?[DOUBLEPOST=1458944990][/DOUBLEPOST]benimkind e6gr bcaa 2,7gr glutamin yazıyor 33 kalori yazıyor.bilemedim siizdeki nasıl öyle düşük oluyor diye.Gifted nutrition toz halinde.5000mg BCAA 2000mg glutamine var içerisinde.Yani içinde 7gr amino asit yani 7gr protenin yapi taşı var.
Hocam yani üzerinde direk 7 gr protein yazmiyor ama 5000mg BCAA 2000mg glutamin yaziyor buyrun7 gr protein yazmadıgına eminsin dimi 25-30 alori falan yazması lazım sanki.nette bulamadım 5gr bcaa olan 2gr glutamin olan ürünü.nerden aldın onu sen?
sen hangisini kullanıyorsun hocamilginç içerikler birbirine yakın ama kalorisi sizde düşük bende yuksek![]()
Sebebini yazarsınız sevinirim
Ultimate Nutrition BCAA 12000 onu deneyeceğim ben deXtend
Musclemeds decanate
Nutrend 4:1:1 toz bcaa yeni sipariş verdim deneyecez
Sendeki markayi ilk defa duydum bu arada
onu almayı düşündüm ama içinde glutamin yok diye almadım.nutrend aldım farklılık olsun diye.yoksa diğer kullandıklarımdan memnundum.birde bu sefer f/p ürünleri almak istedim.Ultimate Nutrition BCAA 12000 onu deneyeceğim ben de
Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk
glutamin vucutta üretildiği için genelde pek önemsenmez.aslında anti katabolik olması adına yani recovery döneminde büyük önem taşır.çünkü kaslar çalışırken değil dinlenme döneminde üstüne birde sağlam beslenmeyle gelişirler.Nutrend 'i yeni duyuyorum ve aralarında fiyat olarak çok bir fark yok ultimate le. Glutamine çok fazla dikkat etmemiştim şu an aklımda nutrend almak var açıkçasısaolun
Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk