Whey ve Casein aynı anda kullanmak

hhakkann

Üye
Merhaba, öncelikle biraz hedefimden bahsediyim. Ectoyum ve şuan 67 kiloyum 174 boyunda %13 yağ oranıyla. 30 kiloya yakın yağ verdim ectoyken nasıl o kadar şişmandın diye sormayın gerçekten insana benzemiyodum(çocukken kullanılan astım ilaçları etkisiyle). Şuan yağ olmadan kas kütlesi yapmak istiyorum zor olucak ama kilo alırken 1 gram bile yağ almak istemiyorum çıkmak istediğim kilo da tahminen 75 olsam yeter diye düşünüyorum çok fazla büyümek istemiyorum fitness model gibi vücut yapmak istiyorum genetiğim müsait gibi benim gördüğüm kadarıyla

Bazı ölçülerimi veriyim öncesinde ona göre yorum yapabilesiniz diye

omuz: 119
kol(sağ-sol): 35-34
bel: 78

Şuan sadece antremandan sonra whey kullanıyorum ve antreman yaptıktan sonraki günün sabahında. Ama şöyle bi planım var antreman sonrası whey, antremanın gecesinde yatmadan casein, sabah tekrar casein ve gün içinde whey. Ama şuan için ağır gelebiliceğini düşünüyorum bunların danışmak istedim burdakilere. Okuduğuma göre whey ve casein'in beraber kullanılmasını tavsiye etmeyenler de var. Görüşlerinizi alabilirsem benim için çok iyi olur

caseini gece alırsan sabah whey almana gerek olmaz.zaten kahvaltıyla sabah proteinini de alırsın.gün içinde kaliteli karbonhidratlı ve protein içeren besinlerde tüketirsin.bol bol da su içersin böbreklerinin yorulmaması için.antremandan önce ve sonra da whey alırsan vücudun sürekli protein sentezlemiş olur.bence gayet uygundur.para sıkıntın yoksa tavsiye ederim.

Back
Yukarı