Whey Protein & Whey Amino Kullanımı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jemholie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jemholie

Üye
Arkadaslar 4. ayıma giricem . Bugun Whey Isolate Protein & Whey Amino 2lisini aldım biriktirmelerim sonucu. Boyum 1.80 kilom 68 . Benim sorum bunları antraman günleri ne zamanlar kac defa alayım en uygun sekilde cunku biliyorsunuz fiyatlarıda yüksek ne az ne cok kullanmak isterim kilomuda göz önünde bulundurursak ve beslenmemde o kadar kötü değil ama cok ta iyi değil.Aldığım yer bana amino ları antramana gitmeden önce 2 tablet antramandan sonra 1 tablet al yeter dedi. Proteinide gitmeden önce 1 ölcek al geldikden sonra 1 ölcek alırsın , haftada 1 kere yatmadan alırsın dedi. Birde siz değerli forumdaslarıma sormak istedim.İyi forumlar

Dedigini dikkate alıcam. Peki günde 1 kere yeterli olurmu kiloma göre yoksa sabah kalkınca yada yatarkende alayım mı antraman günleri?

antremandan önce whey alınmazz antremandan 30 dakika önce amino al antreman sonrasida whey alırsın
Yolcu haklı beyler..Antrenman önce whey almak banada çok saçma geliyor.Onun yerine güzel bi öğün ye 30 dk öncede aminonu çak antrenmanına gir hemen sonrada wheyini al.bu kadar basit..

Back
Yukarı