whey protein ve kreatin karışımı

arkadaşlar spora başlayalı 1 ay oldu optimum marka whey protein ve kreatin kullanmayı düşünüyorum kilo: 73 boy: 1,71 vücudum genel olarak kaslı sadece göbek bölgemde yağlanma var bira göbeği asıl sorum bu protein tozunu ve kreatini karıştırarak içebilirmiyim? çünkü antremandan önce ayrı ayrı içmeye kalksam midem aşırı şişer gibime geliyor.
Saygılarımla,

ilk senelerde göbekteki yaglari felan kafaya takma.. önce düzenli bir sekilde git bi 1-1,5 sene olsun ondan sonra definasyona girersin.. ilk 3-4 ay beslenme cok önemli iyi beslenmen gerek.. 3. ay sonunda creatine baslayabilirsin daha cok faydasini görürsün yoksa su anda alirsan tuvalete dökersin creatini..

evet bende kreatine tavsiyelerinizden dolayı 3 ay sonra başlayacağım, ancak 1 ay sonunda whey protein e başlamam gerektiğini söyleyen arkadaşlarım var sizce başlamalımıyım ilk 3 ay boyunca sadece optimum whey gold daha sonra kreatin düşünüyorum birazda hacim kazanmak istiyorum kollarım iyi sayılır 32 cm ancak göğüslerim hiç yok gibi ve omuzlarım dar sayılır, bu arada yaş 28

140gr protein alamayacak mısın günde ? bence tozu sihirli değnek olarak görüyorsunuz..doğal yollarla daha fazlası bile alınabilir

zaten ben tozu günde 4 kere almayacağım antremanlardan hemen sonra ve antreman yapmadığım günlerde sabah günde bir kere sonuçta yarışmalara hazırlanmayacağım belki ilerki zamanlarda ihtiyaç durumuna göre günde 2 ye çıkartabilirim, ama antremandan hemen sonra protein alamayacağımdan ve daha az zahmetli olduğundan toz cazip geliyor

Back
Yukarı