WHEY Protein Tozu her gün içilmeli mi?

Selamlar arkadaşlar

whey protein tozu her gün içilmeli midir?

içilirse kullanımı nasıl olmalıdır

örn: antreman olduğu günler antremandan önce ve antremandan sonra

olmadığı günler sadece yatarken mi olmalıdır?

şimdiden teşekkürlerbench_O

ben anreman sonrasında içilmesinden yanayım ama farklıda kulanılabilir hergün içilmesinde bi zarar duymadım

bence şu saat bu saat diye sınırlama yapılmamalı. mesela sabah kalktın bol proteinli bir besin yedin artık whey gerek yok. yada diğer öğünlerde yani bana göre idman sonrası hariç diğer öğünlerde protein eksikliğinde tüketirim.

ben antreman sırasında yudum yudum içiyorum... başka bi zamanda da whey kullanmıyorum. aksam amino, yatarkende casein tamam.. gün içersinde artı bi protein tozu almaya gerek yok. normal beslenme yeter

lak lak lak diye dikmiyoruz kafaya tabiki :) 5 dakkada bir bi yudum içiyorum. şişme olmaz o zaman. hem yudum yudum aldığın için proteinler ziyan olmaz. Ayrıca casein ve wheyi karıştırıyorum vücut proteinsiz bir an kalmıyor

şöyleki, eğer antremandan 30 dk önce içersen ve antremanın 2 saat sürerse, ki benim sürüyor, 2.5 saat sonunda vücutta protein kalmaz. ama bu şekilde her daim protein ihtiyacını karşılıyorsun. casein aldığın içinde ayrıca antreman sonrasında proteinsiz kalmıyorsun. umarım anlatabilmişimdir mantığı

Off günlerde ara öğünde içilebilir, hem biraz tokluk hissi verir, hem vücudu boş bırakmamış oluruz. Her gün iki porsiyon tüketilmesi faydalı olacaktır.

şöyleki, eğer antremandan 30 dk önce içersen ve antremanın 2 saat sürerse, ki benim sürüyor, 2.5 saat sonunda vücutta protein kalmaz. ama bu şekilde her daim protein ihtiyacını karşılıyorsun. casein aldığın içinde ayrıca antreman sonrasında proteinsiz kalmıyorsun. umarım anlatabilmişimdir mantığı

2 saat ne antrenmanıymış ki o?Cardio falan da mı var?Yok 2 saat hacim çalışıyorsan yanlış yapıyorsundur.Suplement.com sitesinde ki sponsorumuzdur antrenman hemen öncesi ve sırasında almayın diyorlar.Üstatlarda hep buna dikkat eder.Neyse polemiğede gerek yok .İstersen sabahtan akşama iç :) Protein senin nasıl olsa.

3-4 ölçek içerim
sabah kalkınca 1 ölçek
antreman sonrası 1.5 ölçek
öğün aralarında da 1 veya 1.5 ölçek off günlerde değişiyor biraz ayrıca antreman esnasında whey içmek gerçekten çok saçma vücut sindirimlemi uğraşıcak onca yükün altında

Ben şimdi yazıları okudum ama pek anlamadım arkadaşlar Mp 2300 gram protein tozu aldım bu wheyden farkı ne ?
Birde ben sadece spor sonrası 1 bardak sütle beraber içiyorum tam ölçek . Ve akşam yatarken 2 tablet amino asit çiğniyorum.Sanırım yanlış yapıyorum bana

OFF Gün ( antrenman yapmadığım gün ) ve ON yani ( antrenman yaptığım gün ) olarak nasıl almalıyım yazarmısınız ?

Back
Yukarı