Whey gold + Creatin mi Yoksa Whey Matrix + Creatin mi ?

Supplement olarak whey matrix + muschletech amino fx pro + hardline creapure düşündüm ama whey matrixdeki kreatin düşündürüyor nasıl kombine edip kullanmamı önerirsiniz yada varmı supplement tavsiyeniz 250-270 tl aşmayacak şekilde

Weider çok pompa fiyatlar ise tavan bence o kadar kasmak gereksiz orta direk matrix fena değil yeter.

arkadaşlar 3 supplementte karar verdim glutamine ekledim ama gereklimi illa bilmiyorum onun yerine multivitamin nasıl olurdu ? kullanımı hakkında birkaç şey sorucaktım whey matrix + muschletech amino fx + hardline creatin + hardline glutamin ant günü antrenmandan 30-40 dk once amino fx + 1 çay kaşığı tepelemesiz (matrixde 3gr var diye ) glutamin 5gr , ant sonrası whey matrix 2ölçek yatmadan hemen önce glutamin 5gr dinlenme günü sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek whey 7-8 gibi 5 gr kreatin yatmadan hemen önce glutamin düşündüm varmı tavsiyeniz ? birde birşey sormak istiyorum benım karın antrenmanı 1 saat sürüyor 1.1.20dk falanda ağırlık antrenmanı sizce 30-40dk önce alma olayını direk ant öncesi hemenmı alsam çünkü ağırlık antrenmanına geçmeden 1.30 saat önce almış gibi olmayayım karın 1 saat çalıştığım için varmıdr bi tavsiyeniz

Back
Yukarı