Herkese selamlar.Subat ayında baslamıstım calısmaya. Pek bi altyapım yoktu duzenli devam edemedim ve iyi beslenmedigimden yeterli gelisimi saglayamadım. Tam ölcüm yapmadım ama 1-2 cm lik gelismeler olmustur heralde. 1 ay aradan sonra yeniden basladım. Simdi hedef duzenli devam etmek ve iyi beslenmek . bugun bes sene sonra ilk kez kahvaltı yaptım -Salondaki hocam protein tozu creatin ve glutaminin yeterli olcagını soyledi. Forumdaki degerli bir abimin tavsiyesi ile kendimi yeni baslamıs kabul edip vucudumun verimli doneminde sadece protein kullanıp sonradan creatin ve glutamine baslamayı dusunuyorum.Siz ne dersiniz? -Salonda satılan marka Hardline. Nasıl bilirsiniz?
whey protein yeterli. Eğer içeriğinde glutamineli whey protein alırsan daha güzel olur. Whey protein olarak, weider cfm, optimum nutrition whey kullanabilirsin...Hardline kullanmadığım için birşey söyleyemem. Zaten herkezin söylediği şey, eğer yeterli bütceniz yoksa parayı whey proteine yatırın
4-6 aydan once ek urun kullanmak yerıne normal sekılde beslenme kalıtenı arttırmaya çalıs bence.daha sonra ek gıdalar olan ıhtıyacını saptarsın.hard lıne bır sure kullandım.gayet guzel ve fıyatı uygun urunlerı var.
benim de whey protein tozu ile ilgili bir sorum olacak, antrenman yapmadığımız günlerde kullanalım mı kullanımı hakkında biraz ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim....
Evt kullanirsin, yanliz bu beslenmene bagli, günlük protein alimina göre TAKVIYE olarak alirsin.. Supplement = takviye..
neden spora başlar başlamaz hemen suplementlere yöneliriz...bunun sebebi maddi kazançtır...önce bünye kendi bedenini kendisini tanımalı...daha önce yapmış olduğu beslenmesine bakmalı ve yeteri kadar beslenebiliyormu diye düşünmeli.. sporun ilk haftalarında bu tür ürünlere yöneltirse ilerideki zamanda daha değişik ürünleri kullanmak isteyecektir.(streoid gibi) ben 4 yıldır bu sporu yapıyorum 1,5 yıl olduğumda ilk suplementimi kullandım.....
baba kımı ınsan yesede kılo falan alamaz ornegın ben gunde 5 yada 6 ogun yerım hepsıde ıyı seyler sıgaram yok ama kılo alamıyorum supplement sart oluyo her ınsan bır degıldır