arkadaslar bu hap cok büyük nasıl yutabilirim uygun bi yöntemi olan yokmu ?
arkadaslar bu hap cok büyük nasıl yutabilirim uygun bi yöntemi olan yokmu ?
Bölmeden mi? Bölmeden bu bir insan boğazından geçebiliyor mu?alışırsın zamanla.... su içerken aynı zamanda yemek yutuyormuş gibi yutmayı dene bi bakmışsın cuk gitmiş![]()
Bu ürünü weider premium whey ile kombine etsem nasıl olur
içeriğine bak.Birde diğer olan kişilere sor derım kullanmada.Birde o site weider in yetkılı satıcısı mı ona bak weiderin sitesinden.Aman sana bir zarar gelmesindebende öyle yapacam bence gayet güzel olur...weider premium whey ile ilk defa kombine edecem
amino asit hakkında
geçen sene kullandım çok memnun kaldım. şimdi yine sipariş verdim geldi.. geçen sene kullandıklarım benek benek kırık beyaz idi şimdi gelenler bembeyaz prüsüz??? aldığım yere de çok güveniyorum site sponsoru.. adamlar bu kadar kolay mı değişiklik yapıyolar??
merhabalar herkese. bu ürünü satın aldım .daha öncesinde de 2200 ünü kullanıp bitirmiştim . seyrek çalıştığım ürünü düzensiz kullandığım ve çok eksik protein aldığım için tam verim alamamıştım 2200 den son bir senedir işi ciddiye bindirdim son 13 aylık süreçte 25 kilo verdim 94 kiloydum yağ oranımdan emin değilim tablolarda aynı rakamlar ile farklı sonuçlar çıkıyor bu yüzden bugün itibarı ile 70 kiloyum boyumsa 178 cm . şimdi bu siteye üye olmama sebep olan ve son bikaç aydır bildiğim herşeyin yanlış olduğunu bana öğretip gözümü açan bilge abilerime şunu soruyorum . bunu kullanmamda bir sakınca var mı . weider daki yetkili hanımefendi çelişkili bilgiler verdiğimi söyledi ve bu üründen verim alamayacağımı belirtti . teşhis ettiği sebep ise yeterince uzun zamandır spor yapmıyo olmam .ona tam derdimi anlatamadım. en aşağı 3 senedir 3 günde ya da haftada bir 10 kiloluk dambıllarla 3 er set yapıyorum ramazanın başından beri hergün 1 saat epiliptik bisikletle koşuyorum sahurdan önce .hareketli de bir işte çalışıyorum oruç biraz sıkıntı veriyo ama hiç koşmadığım gün olmadı .neticede sorum şu bu ürün benim kullanıp verim alabileceğim bi ürün mü yoksa fazla mı gelir . tabi sağlam bi diyet programı ve sporla birlikte kullanacağım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:33 ----------
yardımcı olursanız çok sevinirim