Weider Ultra Amino 3050

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    562
Ürünü yaklaşık 1 hafta-10 gündür kullanıyorum daha önce kullandığım amino asit Ultimate 2002 den 10 gömlek daha üstündür. Antrenmandan sonra 3 ve gece yatmadan önce 3 şeklinde tüketiyorum. Hapları bana büyük gelmedi gayet rahat yutuyorum ama bazen boğazımda düğümleniyolar o yönden kötü oluyor. Genel olarak son derece kaliteli bir ürün.

kaliteli bir protein ile birlikte kullanıldığında kesinlikle etkili bir ürün..
kullanmaya başlayalı 15 gün oldu. sadece antreman öncesi ve sonrası alıyorum. etkileri gözle görülür hale geldi.
bundan sonra antreman yapmadığım günlerde de alacağım..

forumda herkesle hemfikir olduğum konu tabletlerin yutulamaz büyüklükte olduğu..
parçalayarak yutuyorum.. tadıda kötü ayrıca....

bu ürünün faydalı oldunu bende duydum. özellikle antreman sonrası bi antreman daha yapacak hale getirdini iddaa edenler var.

10 senedır bu sporu yapıyorum.o kadar suplement kullandım.amıno ,whey ,creatın.vb

sıralama yapıyorum.
1no megaforte weider amıno
2no 3050 amıno weider.
3no optımum hfdrowhey
4no muscletech hydroxycut

hepsıde ınanılmaz.amınoda weıder 3050 yı tek gecerım.

daha önce twinlab liquid kullanıyordum ardından bu ürüne gectim arasında cok ama cok fark var günde 12 tane almak zorunda kalıyorum ama problem değil ilk hafta kusacak gibi olurken artık yag gibi kayıyor ama bunun yanında destekleyici bişey daha almak istiyorum özellikle n.o. gibi önerisi olan var mıdır?

tam olarak no olmasa da pre-workout ürünü olan weider muscle freak inanılmaz bir ürün. ultra amino 3050 ile kombinesi de gerçekten süper yapıyor vücudu.

weider 3050 ve animal pak kombinasyonu edilebilir mi? ek olarak muscletech celltech hardcore creatin ve proteinini kullansam böyle bir kombinasyonun bir zararı olabilir mi ?

kaliteli bir protein ile birlikte kullanıldığında kesinlikle etkili bir ürün..
kullanmaya başlayalı 15 gün oldu. sadece antreman öncesi ve sonrası alıyorum. etkileri gözle görülür hale geldi.
bundan sonra antreman yapmadığım günlerde de alacağım..

forumda herkesle hemfikir olduğum konu tabletlerin yutulamaz büyüklükte olduğu..
parçalayarak yutuyorum.. tadıda kötü ayrıca....
kardeşim protein olarak ne önerirsin bu ürünle birlikte?weider marka olarak tercihim.sence başka nasıl bir protein beni destekler?

Dünya'daki en kaliteli ve alternatif amino asit denebilir. yarım saat içinde vücut tarafından yüzde yüz emilim gerçekleştirilmekte. antremandan 1yarım saat önce alındığında anabolik etkli yaratıp enerji veriyor. sonrasındanya kasları onarıyor. Weider'in diğer amino'ları bunun yanında solda sıfır. Kaliteli kas için bu ürün. Buna benzer onarımlar için nitrixi öneriyorum.

Arkadaşlar Gaspari Amino ile karşılaştırırsak arada ciddi bir fark var mıdır? Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi diye düşünmekteyim. Antreman sonrasında ayrıca nitro-tech kullanacağım.

Aminoyu ise antreman öncesi ve sonrasi şeklinde düşünüyorum

arkadaşlar bu ürünü yutamayacağıma eminim, ezip toz olarak alsak ya da kırsak mınık parcalar olarak(boğazı kesmeyecek zedelemeyecek şekılde ezmek) sıkıntı olur mu?

tabletler aslında büyük değil dev diyebiliriz. ben ikiye kırarak da içemedim. ezip protein tozu ile beraber alıyorum. çiğnemeyi denedim de tadı da çok kötü, olacak gibi değil yani. miligram olarak fazla fakat boyut olarak da fazla, o yüzden pek birşey değişmiyor. Bir daha dener miyim bilmiyorum. Vücut üzerindeki etkisi konusunda ise şimdilik birşey diyemem, deneyip görücez.

Bence amino ile protein tozu ayni anda almamalisin farklı gorevdeler ve kana karışma sureleri farkli. Yorum : bende 3050 kullanıyorum ve daha iyisi oldugunu duunmuyorum weiderden başka Amerika'da weiderin iceriyi ne ise türkiyeded o çinde de o bu yuzden kormadan kullanın iceriyi degistirilmiyor ...

bu weider'ın en sevmediğim yanı kullanımı çok dolambaçlı bi yoldan anlatması.
mesela bu amino 3050 için yazılan şu sitede;

"tüm antrenman günlerinde 3 farklı kullanım zamanı sözkonusudur; antrenmandan 1 saat önce, antrenmandan hemen sonra ve definisyon döneminde yemeklerden 15 dk. önce olmak üzere,
< 80 kg: 6 tablet
> 80 kg: 8 tablet
>100 kg: 10 tablet alınız"

arkadaş şimdi günde 3 defa mı alacaz yoksa bu 3 seçenekten birisini mi seçicez?

Back
Yukarı