Azazel
Üye
Merhabalar;
Daha önce hangi protein tozlarını kullandınız da weider in daha iyi olduğuna kanaat getirdiniz acaba?
Açıkcası bir ürün 1 kutuda kendini belli etmez, yada aynı etkiyi verir fakat pskolojik olarak oteki daha iyiydi diyebilirsiniz.
Merak ettiğim konu umarım uzun yıllardır toz kullanmış olup en son kullandığınızdan daha memnun kalmış olmanız.
Yazan adam daha 20 yaşında, ne uzun yılları Allah aşkına.
Geniş Antrenman Programı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Bu da postu, 1 yılı aşkındır aralıklı olarak uğraşmış sadece. Sana söyleyeyim, bir tane Optimum kullanmıştır, o kadar.
Ha, kötü değil zaten Premium, ona bir şey demiyorum ama piyasada daha ucuza çok daha iyi protein tozları var. Premium alacağına şu an alınacak en iyi kombinasyonu söylüyorum:
Optimum Gold Whey+Gaspari 300 gram Glutamine=180tl'lik Weider Premium Whey size hem de daha fazla glutamine içerikli.
ISO-100+Gaspari 300 gram Glutamine=225tl'lik 100% hidrolize whey izolat+glutamine'den oluşan Weider Premium Whey'den çok daha kaliteli ve zengin içerikli toz.[DOUBLEPOST=1389203376][/DOUBLEPOST]
Beyler kimse boşa laf salatası yapmasın yok pahalıda şöylede böylede diyorsunuz ben bu ürünü kullanıyorum mükkemmel ötesi bir ürün.
Tadı su ile kötü diyenlere hayret kaldım şahsen su ile tüketiyorum ve bence su ile tadı daha güzel. 1ölçek protein tozu koyun sonra 300ml ye kadar su koyun tadı şahane nasıl kötü dersiniz.
Ve Bu ürüne verceğiniz paraya optimum alın paranızda artsın diyenler hepsini denedim.
Optimum ile weider i kıyaslayan mantığınızı sevim sizin. Weiderden gördüğün etkiyi hiç bir zaman ne HardLine dan nede Optimumdan falan görmedim.
Bu ürün kana çok hızlı karışıyor etkisi çok iyi.
Evet fiyatı yüksek ama düşünün ferrari de araba murat131 de araba.
Eee bırakında Ferrari pahalı olsun.
Ayrıca bu forumda yazan çoğu kişi bu sporda 5-6 senesini doldurmuş yetişkin insanlar. Burada nickin gibi entryler girmeden önce oturup 2 kez düşün. Karşında çocuk yok. Ben bu sporla 8 senedir iç içeyim, senden daha çok şey bildiğim kesin. Bak daha çok bilebilirim demiyorum, senden daha çok bildiğim kesin. Senin şimdiye kadar kullandığın supplement sayısının en az 30 katı supplement kullanmışımdır. Weider'i de kullandım, Optimum'u da ve aklına gelecek diğer birçok markayı da. 2 ölçek Premium Whey yudumlayıp gelip burada bu üslupla yazı yazamazsın sen. Saygı göster ki, sevgi göresin.
Weider konusuna da gelince. Bu başlıkta yazdığım Weider yazılarının hepsini okursun eğer üşenmezsen. O zaman ne dediğimi anlayacaksın. Ayrıca 1.80cm/62kg biri olarak zaten senin yapman gereken şey Gainer+Whey kombinasyonuna gitmekti. Yani sen Optimum Gold Whey+Dymatize Super Mass Gainer kombinasyonunu alsaydın 40tl daha fazla ödeyim, o elindeki Weider Premium Whey denen ateş pahası sıradan protein tozundan çok daha fazla verim alırdın.
Hadi kolay gelsin şampiyon.
Son düzenleme: