Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
optimum whey'in ki de multipower'a göre büyük ama ideal olanı o sanırım 70 cc (30gr) tekabül ediyor bazı özel ürünlerinki farklı oluyor ama hydro builder'ın sanırım 50gr servis basına büyük olması dogal

Aynen dediğin gibi 70 ml 30 gr protein tozuna tekavul ediyor.Hydro da 77 ml 30 gr olabilir sonuçta yoğun farkı olabilir.

Weidere gelince gerçekten piyasadaki en iyi ürün.

Bugün ******'ün sitesinde (italatçı firma) kullanıcı soruları bölümünü okurken rastladım. Aynen kopyalıyorum buraya. Maalesef 2 aydır boşuna harcamış görünüyoruz proteini.

Soru - 16-02-2013 : Weider Premium Whey kullanıyorum. Weider Premium Whey kutusu içinden çıkan ölçegi silme doldurursak kaç gram geliyor ben bir ölçegi 30 gram biliyordum,

Cevap - ****** - 16-02-2013 11:29
XXX Bey, WEIDER Premium Whey ürünümüzün içinden çıkan ölçek tam doldurulduğunda yaklaşık 55-60 gram ürün almaktadır. Bu durumda ölçeğin ortalama üçte ikisini dolurmanız 30 gram proteine denk gelecektir.

bu ürünü sırf içindeki 2gr glutamin var diye aldım.salon hocam sağolsun muazzam birşeymiş gibi al al dedi bizde inandık aldık.ama öyle ahım şahım bi etkisini görmedim.buna vereceğim parayla keşke gold whey falan alsaydım diyorum.

bu ürünü sırf içindeki 2gr glutamin var diye aldım.salon hocam sağolsun muazzam birşeymiş gibi al al dedi bizde inandık aldık.ama öyle ahım şahım bi etkisini görmedim.buna vereceğim parayla keşke gold whey falan alsaydım diyorum.

Bende içinde glutamin var diye aldım fakat bende senin gibi cok bir etki göremedim kutu bitince yorum atarım tekrardan.

Tek başına Protein tozunun bir anlamı yok arkadaşlar. Glutamin var ama 2gr. Günlük ihtiyacın altında. Ben 2. kutuyu kullanıyorum ilk dönem beni çok farkettirdi. Hala da iyi etki alıyorum. Kesinlikle iyi bir protein tozu. %20 izole zaten, çok çok büyük bir fark yaratsın diyorsanız Weider CFM Overload Protein almalısınız. 908gr. İki günde biter ama farkı hissedeceğinizi garanti ederim.

Weider Premium Whey / Best Body Nutrition

| Ölçek Karşılaştırması |

Herkese merhaba. Yeni aldığım Weider Premium Whey 2,3 Kg. ürün ile Best Body Nutrition Whey ürününe ait ölçekleri karşılaştırmak istiyorum.​

Bunun için her iki ürüne ait orjinal kutu içeriğinden çıkan ölçekleri kullandım. Weider ile Best Body Whey ürünlerinin talimatına göre her ikiside kendi ölçekleri ile bir ölçek protein tozunun 30 gram'a tekabül ettiğini belirtmiş!​

Ben iki ürünün ölçeklerinin resimlerini çektim. Ve karşılaştırmamı Best Body Nutrition Whey ürününün ölçeğine protein tozunu tepeleme doldurup Weider Premium Whey ölçeğinin içine boşaltarak yaptım. Eğer Best Body Nutrition ürününün ölçeği doğru ise Weider bize 2,5 kat daha fazla protein tozunu 30 grama tekabül ediyor diyerek fazla kullandırıyor. Karar sizin, yorumları bekliyorum.​

Ayrıca ürünlerinizin ölçeklerini merak ediyorum. Özellikle MuscleTech, Gaspari, BSN Synta vs..) ürünlerini kullananlar ölçek resmi paylaşabilirlerse daha açıklayıcı olur karşılaştırma açısından.

dostum genelde 67cc veya 70 cc lik ölçekler çıkar buda 30 gram ile 35 gram arasında bir şeye tekabül eder sana önerim şu olacaktır marketlerde satılan el terazileri var fiyatı 5 ile 10 tl arasında değişiyor 1 tane al bence hem için rahat eder hemde doğtu kullanım yapmış olursun :)

forumda o kadar övülünce bende merak ettim aldım ve şuanda 1 kutu weider premium whey bitmek üzere. protein tozu kullanıp mucize bekleyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum . whey protein tozları alttarafı peynir altı suyudur yani bir besin desteğidir. işlem sonuçlarına göre kimi daha erken kimi daha geç sindirilebiliyor yani weider olsun diğerleri olsun güvenilir hammadde kullandıktan sonra aynı işi görür ve sonuç olarakta benim kullandığım weider premium wheyin diğer protein tozlarından faklı bir yanını göremedim. milletin bu tozu neden bu kadar abarttığınıda anlayamadım. Avrupada çokta rağbet görmeyen ve optimum,prolab,dymatize gibi protein tozlarıyla aynı fiyat olan bu ürüne ülkemizde 2 katı fiyat verme fikrinide tamamen ithal eden firmanın iyi bir reklamı diye yorumluyorum. ülkemizde weider amino mega forte adı altında satılan ürünün avrupada sıradan bir amerikan protein tozunun yarı fiyatıyken ülkemizde bu kadar yüksek fiyatlardan satılması ne kadar akla mantığa sığıyor. bana göre bu bir pazarlama oyunu .weider hakettiği fiyattan satılmalı ve bu fiyatlar bugün satılan fiyatların yarısı olmalı.

Son düzenleme:
Ürün içerik bakımından kaliteli ve yüksek değerlere sahip 1 kutu kullandım olumlu etkileri oldu.
Fiyat olarak yüksek bir daha kullanmayı düşünmüyorum diğer markaların da oldukça iyi ürünleri var ve fiyatları daha makul .
Süt ile oldukça iyi su ilede fena sayılmaz kolay karışıyor.Tek ve en önemli dez avantajı fiyatı.
Glutamine +pro tozu alsanız fiyat olarak çok daha uygun olur.

Arkadaslar sunun kullanimini bir türlü anlayamadim :S

Kaynak : http://www.***************/weider-premium-whey-cikolatali-2300-gr.html
aciklama : 1 porsiyon = 30 gr ürünü (kutu içindeki kendi kaşığı ile bir kaşık) 300 ml az yağlı (%1,5 yağ) süt ile shaker yada mikser kullanarak karıştırınız.

Kutusunun arkadasinda da yazan bu Almanca olarak;
Tavsiye : 1 Porsiyon günlük. Hazirlanisi : 30g toz ( 1 yemek kasigi ) 300ml sütle ( 1,5 % yagli ) yada suyla karistiriniz. Tavsiye edilen orani asmayiniz !

ee benim kullanimima gelince günde 2 kere sabah kalkinca ve antreman sonrasi alacagim. Burada yazdigi gibi 30g sabah 30g spor sonrasi mi ? yoksa burada okudugum gibi 70 yada 100g sabah kalkinca ve antrenman sonrasi mi almaliyim :S lütfen bilen biri yardimci olsun.

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum size soru sormak istiyorum:

Boy:173
Kilo:72

Sizce bu protein tozunu kullanmamda bir sakınca varmı.

3 aydır bu protein tozunu kullanıyorum. haftada 4 gün spor yapıyorum ve sadece spordan sonra kullanıyorum. hiç bir faydasını görmedim. vücudumda hiç bir değişiklik yok. piyasadaki en pahalı ürün hatta en kaliteli olduğuda söyleniyor ama bu kısım tartişılır tabi.
tecrübeli arkadaşlara soruyorum. bu ürün bende neden işe yaramamış olabilir. sadece spordan sonra kullanmak yeterli değil mi? yardımcı olursanız sevinirim.

3 aydır bu protein tozunu kullanıyorum. haftada 4 gün spor yapıyorum ve sadece spordan sonra kullanıyorum. hiç bir faydasını görmedim. vücudumda hiç bir değişiklik yok. piyasadaki en pahalı ürün hatta en kaliteli olduğuda söyleniyor ama bu kısım tartişılır tabi.
tecrübeli arkadaşlara soruyorum. bu ürün bende neden işe yaramamış olabilir. sadece spordan sonra kullanmak yeterli değil mi? yardımcı olursanız sevinirim.

şimdi buna yanıt vermek için sizin fizyolojik/genetik yapınızı ve sporcu geçmişinizi , yemek düzeninizi günde besinden aldığınız protein miktarını , çalışma programınızı bilmemiz gerekir,
herşey herkeste maksimum etki etmez ki bu bir sihirli içecek değildir zaten ani bi etki beklemekte olmaz, ek olarak protein ihtiyacınızı sadece bu üründen karşılamaya çalışıyorsanız ki buda sizin gelişmenizi yavaşlatır,
kullanım tavsiyem ise sabah aç karnına ve spordan hemen sonra şeklindedir, Kilonuza göre protein ihtiyacınızı karşılamanız gerekir bu eksik kalırsa gelişme olmaz aksine ufalırsınız,

kalite olarak bende bunda hem fikirim özellikle sağlık açısından weider'in üstüne tanımam şahsen. Fakat fiyatının aşırı yüksek olması zaten bi handikap malesef.

Kullandiginiz sey alti ustu bir protein, protein acigini kapatmaya yarayan birsey, siz yeterli proteini almiyorsaniz, hormonlariniz yeterli degilse bu urun ne yapsin, biz millet olarak bu supplementlerden cok sey bekliyoruz.

Arkadaslar supplement demek ek besin demek, yani beslenmenize ek birsey ;)

Arkadaşlar elimde bu üründen var fakat arkadaşım 3-4 ay önce almış açmış fakat kullanmamış bana verdi domuz ürünü var vs. gerekçesiyle ürün bozulmuş olabilir mi ? içtiğimde ve kokusu bi tuhaf geliyo yoksa aromasındanmıdır anlamadım.

Back
Yukarı