Azazel
Üye
saydigin urunlerin hepsini kullanmis olarak weider yanina bile yaklasamazlar sence once kullan ve gor...
optimum whey 4 kg lik bitirmis olarak sunu diyeyim cok kalitesiz bir protein tozu , para verilerek orda burda reklami yapilmis balon bir urun isteyen katilir isteyen katilmaz...Zaten belirli sitelerin bazi urunleri nasil poh pohladigi belli yok her sene birince seciliyormus , geciniz....
Weider'i kullanmadım, kötü de demiyorum. Sizin kalite anlayışınız bas parayı, al her şeyi mantığıysa doğrudur. Optimum vb. yaklaşamaz. Piyasada 150 liraya isolate-konsantre birçok whey bulunurken 300 liraya başka bir protein tozu almak sizin tercihiniz olabilir ama bunu gelip en iyisi bu, al da farkını gör diyemezsiniz. F/P denen bir tabir var. Weider Premium'da isoolate-konsantre-glutamine üçlüsü var. O kadar beğeniyorsanız gidip güvenilir ABD markalarının konsantre-isolate wheylerinden alıp, yanına da 500 gram glutamine powder alın. Bitti mi? Hayır, çünkü hala 300 liraya ulaşmadık. Bir de yanına Creatine Monohydrate alın. Sizin o öve öve bitiremediğiniz Whey Premium'dan çok daha iyi sonuçlar alırsınız bu üçlü kombinasyonla.
Ben de isterdim bir Ferrari'm olsun ama fiyatı çok yüksek. Ondan ben de bisikletle ulaşımımı sağlıyorum. Bir şeyin performansı aynı zamanda maliyetiyle ölçülür ama siz çok zenginseniz, bana bu meblağlar önemsiz diyorsanız güle güle kullanınız. Ancak aramızdaki yeni arkadaşları yanlış yönlendirmeyin. Yazılarınızı okuyup bu ürünleri alan insanlar var. Daha henüz çok bilgisi olmadan standart üstü ürünlere yönlendirmeyin, fikrinizi söyleyin ama olumsuz yanını da belirtin. Sanki bahsettiğim iki ürün aynı fiyattaymış gibi öve öve bitiremediniz şu Weider'i. ABD'de yüzüne bakılmıyor bu markanın. Millet olarak okuyup araştırmayı zaten seven insanlar değiliz; yani cahiliz. Dolayısıyla şurada sarf ettiğiniz cümlelerle emin olun insanlar gidip bu toza para verecekler. Velhasıl kelam benim o kadar param da olsa ben açıkçası yukarıdaki üçlü kombinasyonu yapardım. Böylece hem alacağım verim artardı hem de param cebimde kalırdı.
Ben spora başlamadan önce 52 kiloydum. Forumda herkesin kötüleye kötüleye bitiremediği Nature's Best Perfect 3000 Weight Gain Formula ve Optimum Whey kombinasyonuyla 80kg'ye çıktım. Bu ürünler profesyonel olmayanlar için hemen hemen aynı etkiye sahip. Ha Optimum ON, ha Weider... Bizler akşam sporuna gidip, sabah da işine giden insanlarız. Jay Cutler veya Ronnie Coleman değiliz, bizim için bu ürünler arasındaki fark yaşam tarzımız da göz önünde tutulduğunda önemsenmeyecek derecede. Bunun bilincinde olmanız lazım.
Kolay gelsin.
Son düzenleme: