Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
Micro filitreleme veya Ultra filtreleme ürünün üretim aşamasında hangi yöntem ile içeriğinin ayrıştırıldığını ifade eder. Yani madde içindeki bileşenlerin ayrıştırılarak daha saf hale getirlilmesi işlemidir.

Birde önemli bir konu var arkadaşlar protein tozlarının bir çok çeşidi var bunları iyi araştırmadan ve hangi ürünün sizin seviyenize uygun olup olmadığını doğru bir biçimde belirlemeden alım yapmayın.

Şimdi bir arkadaşımız yorumunda demişki ;
Bu whey üretimden kalktı ve fiyatları 200 civarı geziyor bundan daha fazlasını düşmesini bekleme. buna 200 vermeye değmez sadece markaya verirsin. Biraz daha ekleyip cfm overload alınabilir veya aynı paraya daha iyisi alınabilir; iso sensation 93, dymatize 100 iso

Şimdi öncelik bu whey üretimden kalkmadı fiyat 299 TL ile ****** sitesinden sipariş edebilirsin. Premium whey içeriğinde %20 oranında izolat bulunur geri kalan %80 lik kısmı ise komplex proteinlerden oluşur. Ürün 1 saatte sindirilir %20 lik izolat antremandan sonra çok acil olan ihtiyacı karşılayarak anabolik süreci tetiklerken kalan kısım ise kas onarımı için biraz daha uzun bir sürede sindirilmektedir. Son derece başarılı bir üründür bir kaç kutuda kullanmışlığım vardır. Fakat süt ile tükelilmesi durumunda vucut tipinize bağlı olarak ciddi kilo artışlarına sebeb olmakta, çünki süt ile karıştıldığında içeriği inanılmaz zengin hale gelmektedir. Son olarak bu ürünü diğerlerinden ayıran en önemli özelliği ise üretim tekniği olan soğuk füzyondur . Bu şu demek ürün üretim esnasında yuksek sıcaklıklara maruz kalmadan üretildiğinden dolayı doğal ve genetik yapısı bozulmadan muhafaza edilebilmiş olmasıdır. Buda ürünün son derece ve olabildiğine doğal olmasını sağlamaktadır. Weiderin pahalı olmasınında en önemli nedeni TR için ayrı özel üretim bandından çıkıyor olmasıdır.

İso 93 ve Dymatize iso 100 ise tamamen izole bir proteindir. Yani 20-30 dakikada tamamen metalobize olurlar. Yani widerle aynı klasmanda değil bu ürünler . İçerikleri son derece yalındır. Neredeyse şeker yağ ve karbonidrat oranları sıfırdır. Antreman biter bitmez kullanılması çok uygundur çünki çok hızlı metabolize olurlar. Ancak antreman sonrası almış olduğumuz proteini vucudumuzun tamamen kullanamadığına yönelik çok çelitli araştırmalar ve deneyler olduğunu çeşitli kaynaklardan okuyoruz. Vucut antremandan 1 saat sonra ve yine 2 saat sonra gelişime ve onarıma çok daha müsait hale geliyor. Hal böyle olunca weiderin premium whey ürünü fayda/maliyet olarak bana göre öne çıkıyor.

Ayrıca CFM owerload ürünüde geçmiş onuda anlatmak isterim. Bu ürün pre workout ürünü olarak kullanılıyor arkadaşlar antreman öncesi kullanımı efektif olan bir protein çeşidi antreman performansınızı artırabilecek özellikleri var ve hardcore antreman filan yapmıyorsanız , etkisini göremezsiniz.

Şimdi burada sizin hangi ürünü kullanacağınızı antreman seviyeniz ve beslenme tarzınız belirler. Ayrıca bu sporu ne kadar süredir yaptığınızda bu takviyelerden alacağınız fayda etki bakımındanda ayrıca çok önemlidir. min. 6 ay haftada min. 3 gün tüm vucut çalışmasını hakkı ile yapmamış birisi bu takviyelerin faydalarının ancak yarısını görebilir.

Çenem düştü kusura bakmayın :)

Sevgiler.

Ürünün daha doğrusu bu markanın fiyatı yüksek tutularak diğer markalardan daha iyiymiş gibi gösterilmeye çalışılsada diğer tüm markalar gibi aynı etkiyi ve sonucu vermektedir diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. ürünü 2 ay antrenman sonrası ve yatmadan önce olmak üzere, off günlerde de gün içerisinde ( genellikle sabah kalkınca ) olmak üzere kullanmıştım. Uyku düzeni olmayan, çok düzgün beslenmeyen biri olarak önceden kullandığım optimum whey'e oranla ilk 1 ay sonunda setlerimde daha önceki aylarda görmediğim bir ağırlık artışı yaşadım. Somut bir örnek vermek gerekirse arnold press'de hatırladığım kadarıyla 5 kg, bech pressde de keza 5 kg civarlarında ağırlık arttırımlarım oldu. Güvenle kullanabileceğiniz ve nacizane tavsiye edeceğim bir ürün. Tabi ben bunun yanı sıra yine bir weider ürünü olan weider amino 2200 ile kullanmıştım. Aminolarımı ise antrenman öncesi 4 ve sonrası 4 şeklinde alıyordum. Uzun lafın kısası weider ürünlerini kombine ettiğim bu 2 ayda adeta seviye atladığımı hissettim ve diğer ürünlerin yanında çok daha az etkide olduğunu gördüm.

Bende 1.78cm boy 56 kiloyum.Şimdi bende yeni whey protein aldım Gainerda almama gerek varmı ?yoksa whey proteinlede kilo alabilr miyim ?Arada spor yapıcam..

öncelikle merhaba ben 1 yıldır bb le ugrasıyorum foruma daha önce kayıt oldum fakat daha yeni yeni takılmaya başladım bu ürünüde yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum daha önce nitro-tech kullanıyordum gayet iyi paranın hakkını veren bir ürün premium-wheyi tavsiye üzerine aldım tadı nitro ya nazaran daha hafif benim size 2 sorum olacak aydınlatırsanız sevinirim
1.Bu ürünü alırken yanında weider ın kataloğunuda verdiler orada premium-whey i amino2200,All free form BCAA vs ile destekleyin diyor zaten bu urunun içindeyüksek miktarda BCAA ve L-Glutamine mevcut amino2200 vs gerek varmıdır ?
2.Bb e başladığımdan beridir kafama takılır bu protein tozu amino asit kombinasyonu,zaten amino proteinin yapı taşı değilmidir aminonun sentezlenmesi 5-15 dk protein ise 60-70 dakikada sentezlenir öğrenmek istediğim sentezlenme sürelerinden çok vücuda 1 seferde vereceğimiz proteinin 30-35 gram bu bilgi sanırım dogru fakat ben bu whey-proteinle amino 2200 ü beraber kullandıgım takdirde aldıgım protein 70-75 gramlara ulaşıyor bunun 30 gramı fazlamı yada kasların maksimum yapılanması için bu kombinasyon doğrumu?

2.sorumun yeri belki burası değildir eğer öyleyse kusura bakmayın saygılar

Bu birazda senin antreman seviyenle ilgili , yoğun ve ağır antremanlar yapıyorsan antreman biter bitmez Amino 2200 ve bundan 45 dakika sonra 1 ölçek premium whey alabilirsin ama "ağır" çalışıyorsan eğer gerçekten ve kas kütlesi kazanmaya çalışıyorsan .

Normal şartlarıda standart bir antreman sornası 1 ölçek yani 70cc (içinden çıkan ölçek 100 cc dir) yeterlidir. Bunuda eğer sütle alacak olursan içeriği 2 katına çıkar sütün içindeki protein karb şeker ve yağ ile bilrikte . Buda normal bir antreman için fazlasıyla yeterlidir.

arkadaşlar özellikle yurt dışında yaşayanlar bu sorumu cevaplarsa çok sevinirim.ben yaklaşık 1 ay önce yurt dışından kuzenim gelecekti ve ona toz siparişi verdim.ancak kuzen weider premium whey i bulamadı.almanya ve hollanda daki supplement satılan yerlerin çoğunu gezdiğini ve avrupada 3 senedir weider ürürnlerinin satılmadığını söylemişler kuzene.bende on gold standart aldırdım fakat şu an piyasada hala bu ürünler satıldığı için aklımda sorular kaldı.acaba bizim kuzen mi işi beceremedi yoksa gerçekten artık bu marka piyasadan çekiliyor mu.eğer satışı yoksa türkiye de satılanlar orjinal mi değil mi?

arkadaşlar özellikle yurt dışında yaşayanlar bu sorumu cevaplarsa çok sevinirim.ben yaklaşık 1 ay önce yurt dışından kuzenim gelecekti ve ona toz siparişi verdim.ancak kuzen weider premium whey i bulamadı.almanya ve hollanda daki supplement satılan yerlerin çoğunu gezdiğini ve avrupada 3 senedir weider ürürnlerinin satılmadığını söylemişler kuzene.bende on gold standart aldırdım fakat şu an piyasada hala bu ürünler satıldığı için aklımda sorular kaldı.acaba bizim kuzen mi işi beceremedi yoksa gerçekten artık bu marka piyasadan çekiliyor mu.eğer satışı yoksa türkiye de satılanlar orjinal mi değil mi?

ben tatile geldim almanyaya burdada devam ediyorum Mcfit e yazildim.Tam salona girerken karsisinda satiyorlar sporcu gidalari ve weider whey premium vardi 52 e civariydi.Sehir merkezinde satan yere gittim orda yoktu.Piyasada mevcut

şuan var olan pro. tozlarının içinde muscletech nitrotechten sonra en iyisi , fiyatı yüksek olabilir ama bence sonuna kadar hak ediyor zaten kullanıpta faydasını görmeyen yoktur tavsiye ederim ..

kullandım ve mıdemı bozdu her proteın herkeze ıyı gelmıo suan optımum standart gold ve hydrowhey kullanıorum herhangı bı sorun yok

Merhaba Weider Premium Whey Universal Nutrition Beef Aminos ile kombineli kullanmak istiyorum nasıl bir kullanım tavsiye edersiniz ?

Açıkçası bir kutu Weider Premium Whey almak yerine iki kutu Optimum Gold Whey alırım :) Gerek yok bu kadar para vermeye, gerçekten... En basidi Optimum'un bir ölçeğinde bu üründeki Glutamine miktarından 2.5 kat daha fazla Glutamine var. Optimum ON Whey gibi bir ürün varken gerçekten nasıl oluyor da iki katı fiyatına olan bir ürüne yönelebiliyorsunuz? 100% hidrolize whey deseniz, o da değil. Weider Premium'daki gibi bunda da filtrelenmiş ve isolate formunda whey proteinler mevcut. Ayrıca sindirimi hızlandıran enzimler var. Markadan dolayı veriyoruz deseniz, Optimum da çok öne çıkan bir marka. Hani bir elbise de değil ki, üzerinizde durmuyor göstermeniz için. Hakikaten çok şaşırıyorum... Şu Weider anavatanında bile ülkemizde olduğu kadar popüler değil. Misal orada Prolab, Dymatize gibi ürünlerin tüketimi o kadar yoğun olmasına rağmen bizim forumumuzdaki sabit başlıkları bile 2-3 sayfayı geçmiyor. Ancak performansları o kadar iyi ve kaliteliler ki...

Velhasıl kelam protein tozu ile yeni tanışacak arkadaşlar nacizane tavsiyem şudur. "Bu en pahalısı, demek en iyisi bu." olayına kanmayın. Protein tozu alacaksanız sadece "bir" tavsiyem vardır, o da Optimum Whey 100% Whey Gold Standart ürünüdür. Gerisi de lafz-ı güzahtır.

boş konuşmak yerine birşeyler öğrenip,bilip konuşsaydınız.en başta optimum bir ölçeğinde kaç gram glutamin olduğunu bilmiyorsun.weider de 2 gram glutamin var ama optimumda 2 gram bile yok,glutamik asit var.%100 hidrolize olmaya gerek yok,kalite denen birşey vardır.1 saat içinde %100 emilme ? bu olay optimumda asla olamaz.protein fraksiyonları çok iyi bir şekilde üretilmiş bir protein.eğer bu sporu 2-3 aydır yapıyorsanız weidere boşuna para vermeyin.layıkıyla antreman yapmaya başladığınızda weider alabilirsiniz.

boş konuşmak yerine birşeyler öğrenip,bilip konuşsaydınız.en başta optimum bir ölçeğinde kaç gram glutamin olduğunu bilmiyorsun.weider de 2 gram glutamin var ama optimumda 2 gram bile yok,glutamik asit var.%100 hidrolize olmaya gerek yok,kalite denen birşey vardır.1 saat içinde %100 emilme ? bu olay optimumda asla olamaz.protein fraksiyonları çok iyi bir şekilde üretilmiş bir protein.eğer bu sporu 2-3 aydır yapıyorsanız weidere boşuna para vermeyin.layıkıyla antreman yapmaya başladığınızda weider alabilirsiniz.

Siz rahat olunuz, ben 6 yıldır bu sporu yapıyorum. Glutamik asit ile glutamine arasındaki farkı da sizden iyi bildiğime eminim. Optimum'da glutamik asit dışında ayrıca glutamine bulunmaktadır. Ayrıca şu protein fraksiyonunu ayrıntılı bir yazınız, bilginizi merak ettim. Optimum'daki protein içeriği de isolate ve konsantreden oluşmaktadır. Ayrıca dediğiniz gibi varsayarsak, yani Optimum'da glutamine olmasa bile, Optimum'a 150 vermektense 2 gram glutamine için 300 liraya protein tozu aldırmaya çalışmayın kimseye. 150 liraya çok kaliteli Optimum ve de yanında saf glutamine ürün alarak günde +5 gram glutamine alırsınız o bütçeyle. Yanına da kreatin kombinasyonu yapabilirsiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:47 ----------

Siz rahat olunuz, ben 6 yıldır bu sporu yapıyorum. Glutamik asit ile glutamine arasındaki farkı da sizden iyi bildiğime eminim. Optimum'da glutamik asit dışında ayrıca glutamine bulunmaktadır. Ayrıca şu protein fraksiyonunu ayrıntılı bir yazınız, bilginizi merak ettim. Optimum'daki protein içeriği de isolate ve konsantreden oluşmaktadır. Ayrıca dediğiniz gibi varsayarsak, yani Optimum'da glutamine olmasa bile, Optimum'a 150 vermektense 2 gram glutamine için 300 liraya protein tozu aldırmaya çalışmayın kimseye. 150 liraya çok kaliteli Optimum ve de yanında saf glutamine ürün alarak günde +5 gram glutamine alırsınız o bütçeyle. Yanına da kreatin kombinasyonu yapabilirsiniz. Weider'de 100% hidrolize whey yoktur. Dolayısıyla sindirimi kesinlikle ON'a göre daha kısa değildir. Bilim var, biyoloji denen bir şey var. Mideye giren protein Weider marka olunca mide onu hızlı sindirmiyor efendim. Bu bir şeyi yüceltme ve her şeyin üstünde tutma dürtüsü nedense bizim insanlarımızda çok fazla var. Weider anavatanında sıradan marka muamelesi görürken bizde fiyatı tuzlu diye nedense kimse toz kondurmuyor. Siz gidip kullanmaya devam edin ama kısıtlı bütçesi olan insanlara da bu tozu mucize gibi savunmayın. 300 lira mı? Bak ben sana bir kombinasyon yapayım.

150 lira Optimum Whey
105 lira Optimum Serious Mass
50 lira Glutamine Powder

Senin bu öve öve bitiremediğin bir kutu Weider Premium'dan çok daha katkı sağlar. Yanına da kreatin kombinasyonu yapılır biraz daha maddi eklenti ile. Ancak tercih meselesi tabi bu. Siz kullanabilirsiniz, sonuçta bu sporu öyle veya böyle yapmak sizin tercihiniz ancak bunun dışında size tavsiyem öncelikle iletişim kurduğunuz insanlara karşı biraz saygılı olmayı deneyin. Ben size bir dolu şey yazdım şimdi ama hiç hakaret etmedim, size boş konuşuyorsunuz da demedim. Sadece maddi kaygılar üzerinden bir yorumumu yaptım ve sizin tercihinizin uygun olmadığını söyledim. Ancak şundan eminim siz şimdi yine bir kükreme noktası bulup bana saldıracaksınız, saldırmayacaksanız da eğer bu bana daha önce yapmış olduğunuz haksız çıkışın bir pişmanlığı olacak. Yani her halukârda siz kabalığınızla kaldınız.

Neyse, kolay gelsin.

Son düzenleme:
290 tl olmus masallah masallah nasıl artıo fıyatı :D weıdercı arkadaslara gecmıs olsun. always optımum nutrition :D

arkadaşlar gerçekten 250-275 liraları vererek türkiye piyasasından alıyor musunuz? Amerikanın önde gelen proteinlerinden myofusion,nitro-tech,syntha-6 ve optimum whey. Bunları türkiye fiyatları weider'e göre çok uygun. Ve kaliteleri ortada neden weider alıyorsunuz hala? Weider iyi saydığım ürünlerin arasında kalite olarak aşağı yukarı aynı. Belki de daha kötü durumda.

saydigin urunlerin hepsini kullanmis olarak weider yanina bile yaklasamazlar sence once kullan ve gor...
optimum whey 4 kg lik bitirmis olarak sunu diyeyim cok kalitesiz bir protein tozu , para verilerek orda burda reklami yapilmis balon bir urun isteyen katilir isteyen katilmaz...Zaten belirli sitelerin bazi urunleri nasil poh pohladigi belli yok her sene birince seciliyormus , geciniz....

Son düzenleme:
Siz rahat olunuz, ben 6 yıldır bu sporu yapıyorum. Glutamik asit ile glutamine arasındaki farkı da sizden iyi bildiğime eminim. Optimum'da glutamik asit dışında ayrıca glutamine bulunmaktadır. Ayrıca şu protein fraksiyonunu ayrıntılı bir yazınız, bilginizi merak ettim. Optimum'daki protein içeriği de isolate ve konsantreden oluşmaktadır. Ayrıca dediğiniz gibi varsayarsak, yani Optimum'da glutamine olmasa bile, Optimum'a 150 vermektense 2 gram glutamine için 300 liraya protein tozu aldırmaya çalışmayın kimseye. 150 liraya çok kaliteli Optimum ve de yanında saf glutamine ürün alarak günde +5 gram glutamine alırsınız o bütçeyle. Yanına da kreatin kombinasyonu yapabilirsiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:47 ----------

Siz rahat olunuz, ben 6 yıldır bu sporu yapıyorum. Glutamik asit ile glutamine arasındaki farkı da sizden iyi bildiğime eminim. Optimum'da glutamik asit dışında ayrıca glutamine bulunmaktadır. Ayrıca şu protein fraksiyonunu ayrıntılı bir yazınız, bilginizi merak ettim. Optimum'daki protein içeriği de isolate ve konsantreden oluşmaktadır. Ayrıca dediğiniz gibi varsayarsak, yani Optimum'da glutamine olmasa bile, Optimum'a 150 vermektense 2 gram glutamine için 300 liraya protein tozu aldırmaya çalışmayın kimseye. 150 liraya çok kaliteli Optimum ve de yanında saf glutamine ürün alarak günde +5 gram glutamine alırsınız o bütçeyle. Yanına da kreatin kombinasyonu yapabilirsiniz. Weider'de 100% hidrolize whey yoktur. Dolayısıyla sindirimi kesinlikle ON'a göre daha kısa değildir. Bilim var, biyoloji denen bir şey var. Mideye giren protein Weider marka olunca mide onu hızlı sindirmiyor efendim. Bu bir şeyi yüceltme ve her şeyin üstünde tutma dürtüsü nedense bizim insanlarımızda çok fazla var. Weider anavatanında sıradan marka muamelesi görürken bizde fiyatı tuzlu diye nedense kimse toz kondurmuyor. Siz gidip kullanmaya devam edin ama kısıtlı bütçesi olan insanlara da bu tozu mucize gibi savunmayın. 300 lira mı? Bak ben sana bir kombinasyon yapayım.

150 lira Optimum Whey
105 lira Optimum Serious Mass
50 lira Glutamine Powder

Senin bu öve öve bitiremediğin bir kutu Weider Premium'dan çok daha katkı sağlar. Yanına da kreatin kombinasyonu yapılır biraz daha maddi eklenti ile. Ancak tercih meselesi tabi bu. Siz kullanabilirsiniz, sonuçta bu sporu öyle veya böyle yapmak sizin tercihiniz ancak bunun dışında size tavsiyem öncelikle iletişim kurduğunuz insanlara karşı biraz saygılı olmayı deneyin. Ben size bir dolu şey yazdım şimdi ama hiç hakaret etmedim, size boş konuşuyorsunuz da demedim. Sadece maddi kaygılar üzerinden bir yorumumu yaptım ve sizin tercihinizin uygun olmadığını söyledim. Ancak şundan eminim siz şimdi yine bir kükreme noktası bulup bana saldıracaksınız, saldırmayacaksanız da eğer bu bana daha önce yapmış olduğunuz haksız çıkışın bir pişmanlığı olacak. Yani her halukârda siz kabalığınızla kaldınız.

Neyse, kolay gelsin.

optimum cok sevdigim bir markadır ama weider ile kalite olarak arasında dağlar kadar fark var weider optimumdan cok daha üstün bi protein tozu ama ben optimumu da cok severimilginc ama weider in tek begenmedigim yanı koz helvalı tadı oldu sanırım bi begenmeyen benim:D

Back
Yukarı