AngryHun
Üye
70 ml ye kadar dolduruyorsun.Arkadaşlar bu urunun ıcınden çıkan 100 ml lik ölçeği 1 porsiyon olarak tamamen dolduruyormuyuz ?
70 ml ye kadar dolduruyorsun.Arkadaşlar bu urunun ıcınden çıkan 100 ml lik ölçeği 1 porsiyon olarak tamamen dolduruyormuyuz ?
70 ml ye kadar dolduruyorsun.
kervan pasajından dimi?hemen girerken 2. dükkan mı?
bende ordan bakmıştım.. son kullanma tarihini yazarmısın bi zahmet?
ürünü açtınmı? açtıysan tadı kokusu nasıl= orjinal gibi geliyormu
üründeki barkodu söyleyebilirmisin distribütöre göndereyim orjinalmi değilmi diye anlarız. sağlık meselesi sonuçta herkes bilgilenmiş olur bende ona göre alımımı yaparım. saygılar
1 porsiyonunda 32.5 gr protein 16.9 gr karbonhidrat 6.4 gr yağ var, çok fazla geldi bana ben 180 boyunda 70 kg yim bel çevrem 82 cm hala yağ yakmaya çalışıyorum sizce nasıl bu ürün benim için ?
S.a arkadaşlar iyi forumlar.Bu ürünü hepsiburadadan bugün aldım.Yaklaşık 6 ay önce 2 ay spor salonuna gitmiştim.Üni hazırlık yüzünden bıraktım.Şuanda da 2 aydır evde çalışıyorum.Şimdi spor salonuna yazılacağım ama karar veremedim.
2 seçeneğim var:
-Yarı olimpik havuz+fitness+sauna olan salon
-Sadece fitness(ilk seçenekteki salondan daha fazla alet var)
Weider premium whey ile beraber hangi seçenek ve nasıl bir program bana uygun olur.Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
şu weiderin fiyatları niye düşmüyor kikaç senedir bekliyorum, bu whey i kullanmadan ölürsem gözü açık giderim herhalde...
Arkadaşlar Merhaba ;
Ürünü Tanınmış bir ******tinden kargo ile sipariş ettim (2.3kg) ürün elime geçti yanlız benim anlamadığım kutunun üzerinde yazan Microfiltrated ve Ultrafiltrated olayı nedir? ayrıca aldığım ürünün üzerindeki weider adam resmi yok! Originalliği konusunda tereddütte kaldım Original olup olmadığını nerden anlarım? yardımcı olursanız sevinirim.
Yanlış hatırlamıyorsam adam resmi siyah kapağının üstünde olacaktı.