pijamap
Üye
Herkese merhaba. Forum içi ve dışında yaptığım araştırmalar sonucu sanırım piyasadaki en iyi lcarnitine olarak weider ve multipower markaları mevcut. Fakat ilginçtir ki; tr-power ve başka bir ürün kullananlar da çok memnun olduğundan bahsetmiş.
weider 1000mg lcarnitine 60 kapsül fiyatı 189tl
weider 1500mg likit lcarnitine 20 tüp fiyatı 135tl
multipower 1500mg likit lcarnitine 20 tüp fiyatı 105tl
multipower 500mg lcarnitine 45 likit-kapsül fiyatı 65tl
tr-power 500mg lcarnitine 50 kapsül fiyatı 50tl civarında
bu gibi markalara universal, ultimate vs. gibilerini de ekleyebiliriz.
lcarnitine'i günlük, antrenman öncesi 1000-1500mg arası almanın en uygun dozajlar olduğunu kabul edersek; tr-power ve ona benzer fiyatlarda olan markalar ile weider-multipower arasındaki inanılmaz fiyat farkının nedeni nedir?
sanırım dünya çapında en bilindik marka weider, fakat hem 60 kapsül olmasından hem de 189tl olmasından ötürü daha ilk kullanımda bu kadar çok kapsül ile böyle bir para vermek bana pek sıcak gelmiyor. onun yerine multipower 500mg 45 kapsül olan ürünü almayı düşünüyorum.
evet çarpıp bölersek weider ile multipower'ın gramaj fiyatları neredeyse denk gibi, bunun da farkındayım ama diğer markalarla aralarında inanılmaz farklar var.
lcarnitine alırken sizce dikkat edilmesi gereken unsur nedir?
fiyat-kalite olarak güzel sonuçlar veren, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır?
kullananlar veya bilgi sahipleri yazarsa sevinirim.
weider 1000mg lcarnitine 60 kapsül fiyatı 189tl
weider 1500mg likit lcarnitine 20 tüp fiyatı 135tl
multipower 1500mg likit lcarnitine 20 tüp fiyatı 105tl
multipower 500mg lcarnitine 45 likit-kapsül fiyatı 65tl
tr-power 500mg lcarnitine 50 kapsül fiyatı 50tl civarında
bu gibi markalara universal, ultimate vs. gibilerini de ekleyebiliriz.
lcarnitine'i günlük, antrenman öncesi 1000-1500mg arası almanın en uygun dozajlar olduğunu kabul edersek; tr-power ve ona benzer fiyatlarda olan markalar ile weider-multipower arasındaki inanılmaz fiyat farkının nedeni nedir?
sanırım dünya çapında en bilindik marka weider, fakat hem 60 kapsül olmasından hem de 189tl olmasından ötürü daha ilk kullanımda bu kadar çok kapsül ile böyle bir para vermek bana pek sıcak gelmiyor. onun yerine multipower 500mg 45 kapsül olan ürünü almayı düşünüyorum.
evet çarpıp bölersek weider ile multipower'ın gramaj fiyatları neredeyse denk gibi, bunun da farkındayım ama diğer markalarla aralarında inanılmaz farklar var.
lcarnitine alırken sizce dikkat edilmesi gereken unsur nedir?
fiyat-kalite olarak güzel sonuçlar veren, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır?
kullananlar veya bilgi sahipleri yazarsa sevinirim.