NemesisSephiroth
Üye
nox yerine alsam faydasını görür müyüm?antrenmanda nox kadar güç artışı sağlayabilir mi?kullanmış arkadaşlar , sadece antrenman öncesi kullanımdaki etkileri kullandıkları nox'un markasıyla beraber yazarlarsa sevinirim
Nox ile birlilkte kullanma bir gün sadece tüpü kullan farkı sende göreceksin ürün nox ile kombine edilecek bir ürün değil kazanç yerine zarara yol açıyorilk şişemi bugun bitirdim...antremandan önce 45 dakika önce 5 gr hardline creapure, antremana 15 dakika kalada mega forte yarım tüp antreman sonrası ultimate prostar+mhp glutamin kombinasyonu ve gecede uyumadan önce kalan yarım tüpü tüketeceğim fakat bundan sonra antreman öncesi tam tüp almayı düşünüyorum içindeki arginineden dolayı antremandan tam faydalanmak amacıyla....yıl sonu itibarı ile gelişmeleri size aktarıcağım bu arada harbi dediğiniz gibi tadı felaketmiş abi ama içindeki argininden dolayı o tadın öyle olması normal
sadece saf alman degussa üretimi kreatin alıyorum herhangi bir nox ürünüm yok ama tüpün hepsini antremandan önce içmek istiyorum içindeki arginine iyice hakkını versin sence pump için daha etkili olmazmı?Nox ile birlilkte kullanma bir gün sadece tüpü kullan farkı sende göreceksin ürün nox ile kombine edilecek bir ürün değil kazanç yerine zarara yol açıyor
aynı soruyu ben de tekrar edeceğimBir preworkout ürünle kombine edilmesi mantıklı olur mu?
Yani ben grande 50 calibre kullanıyorum antrenmandan yarım saat önce. Amino liquit kullanırken granade 50 calibre kullanmamın bir zararı olur mu?
Bu ürünü kullanıp antreman sırasında BCAA alanlar yorumlarını yazabilir mi? Etkisini azaltma gibi durumlardan bahsedilmiş önerilmiyor vs şeklinde ama önerilen kombinasyonda da Weider in BCAA tableti var. Kafam kaıştı açıkçası. Eğer etkisini azaltmayacaksa Xtend in jelatinini açıcam çünkü
Ayrıca tadı çok kötü, öyle böyle kötü değil. Pekmezin içine sirke karıştırılmış gibi. İnşallah bu tadı çektiğimize değer
Benim weiderin sitesinden anladığım aynı anda kullanmayın ama kombineli olarak kullanabilirsiniz.Bu ürünü kullanıp antreman sırasında BCAA alanlar yorumlarını yazabilir mi? Etkisini azaltma gibi durumlardan bahsedilmiş önerilmiyor vs şeklinde ama önerilen kombinasyonda da Weider in BCAA tableti var. Kafam kaıştı açıkçası. Eğer etkisini azaltmayacaksa Xtend in jelatinini açıcam çünkü
Ayrıca tadı çok kötü, öyle böyle kötü değil. Pekmezin içine sirke karıştırılmış gibi. İnşallah bu tadı çektiğimize değer
Aç karnına değildir o kan sekeri düşükken hormonlar anabolik oluyor rivayetleri var. Vücut gelistirmeci adamlar hayatımda çikolata yemedim vs açıklamaları da sanırım bundan. Protein alınca sabaha enerjik kalkiyorum karbonhidrat alınca yorgun uyanıyorum diyenler var. Ben vucudu fiziksel yipratiyorsam mutlaka o gün yatmadan alıyorum. *ürünü 1/3Gece yatmadan önce alınması öneriliyor. Gece yatmadan önce aç karnına mı ? Tok karnına mı ? tüketmeliyiz. Bulk Döneminde olduğum için gece yatmadan önce casein niyetine Lor yiyorum. Ama bazı yerlerde büyüme hormonun salgılanması için aç karnına uyunması gerektiği de söyleniyor. Mega Forte'de büyüme hormonunu tetiklediği için gece nasıl bir kullanım yapmam gerektiğine karar veremedim. cevap için şimdiden teşekkürler.
Aç karnına değildir o kan sekeri düşükken hormonlar anabolik oluyor rivayetleri var. Vücut gelistirmeci adamlar hayatımda çikolata yemedim vs açıklamaları da sanırım bundan. Protein alınca sabaha enerjik kalkiyorum karbonhidrat alınca yorgun uyanıyorum diyenler var. Ben vucudu fiziksel yipratiyorsam mutlaka o gün yatmadan alıyorum. *ürünü 1/3