Weider L-Glutamine 100% Free Form 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.196

saydam

Özel Üye
weider_glutamine_400_gr_10414.jpeg
Yetkili Satıcı: WEIDER L-Glutamine

Hazırlanışı:

1 porsiyon = 5 gr ürünü (1 dolu çay kaşığı) 100 ml su ile karıştırınız ve bekletmeden içiniz.

Kullanım Şekli:

Şampiyonlar: Tüm antreman günlerinde 2 farklı kullanım zamanı söz konusudur; antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere,

< 80 kg: 2 porsiyon
> 80 kg: 3 porsiyon
100 gr içinde 1 porsiyon içinde*
Enerji 1700 kj/400 kcal 85 kj/20 kcal
Protein 100 gr 5 gr
Karbonhidrat 0 gr 0 gr
Yağ 0 gr 0 gr
Glutamine 100 gr 5 gr

* 1 porsiyon : 100 ml su ile 5 gr ürünün karışımıdır.

Satın alma linki: https://www.supplementler.com/urun/weider-glutamine-400-gr-430

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu urunu ben antremandan bir saat once 1 cay kasıgı we gece yatarken 1 cay kasıgı olarak kullanıyorum.Bu kullanımı degistirip antremandan sonraya almalımıyım.??? Diger bir sorum da urune 4 mu yoksa 6 hafta sonramı ara vermeliyim.??

sonunda hardline ürünlerini aldım gerçekten arkadaşlar paranıza yazık sadece ismine para veriyorsunuz ürünü kötülemiyorum ama inanın hiç gerek yok hardline gerçekten çok güzel ürünleri kulanıyorum ve çok memnun kladım hem hesaplı yani diğer ürünlere göre hesaplı avrupaya göre değil tabiki neyse paranıza yazık etmeyin

folyo

kapağı açınca altında koruma folyosu varmıydı

kullanan varmı arkadaşlar

Bu urunu ben antremandan bir saat once 1 cay kasıgı we gece yatarken 1 cay kasıgı olarak kullanıyorum.Bu kullanımı degistirip antremandan sonraya almalımıyım.??? Diger bir sorum da urune 4 mu yoksa 6 hafta sonramı ara vermeliyim.??

bu ürünün en önemli kullanım zamanı idman sonrasıdır zaten.
sen öncesi alıp sonrası almıyosun.
ben ultimate glutapure kullanıyorum.
1.çay kaşığı kahvaltıdan önce.
1.kşk idmandan sonra yeterlidir

(Vücuttaki L-Glutamine miktarının fazla olmasının ruh haline pozitif etkisi olduğu Weider Araştırma Grubu tarafından bilimsel olarak kanıtlanmıştır. L-Glutamine miktarındaki artış beyindeki GABA (Gamma Amino Asidi) üretimini arttırır, GABA'nın artışı vücudun sinir sistemini pozitif yönde etkileyerek sporcuya rahatlık verir)

özelliklede bu kısmına katılıyorum

Son düzenleme:
kapağı açınca altında koruma folyosu varmıydı

kullanan varmı arkadaşlar

folyo yok.plastik şerit var çevresinde.
bugun 3. kutumu aldım weider l-glutamin.
weider preimum whey protein almıştım 3-4 ay önce.onda vardı koruma folyosu.l-glutamininde denk gelmedim.

sabah kalkınca kreatin+whey
antreman sonrası glutamin+whey+kreatin
yatmadan önce glutamin

teşekkür ederim eminsin dimi angryhun? çünkü kreatin bi çay kaşığından fazla alınmıyo diye biliorum ama gün içersinde alınırmı yada en doğrusu nasıldır bi bilen abilerimiz weya şampiyonlarımızdan duyalım ?

teşekkür ederim eminsin dimi angryhun? çünkü kreatin bi çay kaşığından fazla alınmıyo diye biliorum ama gün içersinde alınırmı yada en doğrusu nasıldır bi bilen abilerimiz weya şampiyonlarımızdan duyalım ?
aslında senin amacına göre kullanım biçiminde değişebilir birkaç tane daha kombinasyon yazılabilir ama mantıklı olan budur bence..kreatini önce kullanırsan güç alırsın sonra kullanırsan recovery alırsın sana kalmış bu ama 5 gr günlük az miktar bence..glutaminde recovery ürünüdür ve antreman sonrası alınır ve yatmadan öncede gece katabolik etki sağlar..aslında neyin ne olduğunu ne işe yaradığını bildikten sonra kendinde bulabilirsin kullanım zamanlarını...

aslında senin amacına göre kullanım biçiminde değişebilir birkaç tane daha kombinasyon yazılabilir ama mantıklı olan budur bence..kreatini önce kullanırsan güç alırsın sonra kullanırsan recovery alırsın sana kalmış bu ama 5 gr günlük az miktar bence..glutaminde recovery ürünüdür ve antreman sonrası alınır ve yatmadan öncede gece katabolik etki sağlar..aslında neyin ne olduğunu ne işe yaradığını bildikten sonra kendinde bulabilirsin kullanım zamanlarını...

aydınlatttığın we bilğilendirdiğin için teşekkür ederim. SAdece kreatin ve glutamine ni ilk defa kullanıcam yanlış bişi yapmak istemedim.
ben güç we kütle için kullanıcam zaten başka bi amaca yönelik kullanım şeklide yoktur heralde ;) tekrar teşekkürler

Ha bide yükleme yapılıomuş kreatini az çok biliorum diger sayfalardan glutaminde öyle bişi warmı yükleme gibi mesela ?

Back
Yukarı