weider L-Carnitine Liquid son kullanma tarihi

arkadaslar benim elimde acılmamıs weider L-Carnitine Liquid 1500 var. kutusu hiç açılmamıs ve güneş almayan bi dolapta muhafaza edilmistir. Son kullanma tarihi 03.2008 sizce kullanılırmı. sonucu ne olur ? Tecrübesi olan biri paylaşırsa sevinirim.

yaw sorma guzel nezamandır kullanmadım 2 sene oldu alalı . dedim belki onceden kullanmıs bilgisi olan vardır günes bile gormedi ole biyerde

Bilgim var ama ne yazıkki bu konuda yardımcı olamıyacağım, ürünlerin tarihleri geçsede(1-2 ay max) kullanılmasında sorun olmayacağını söylerdim. Ama likit ürünlerde bunu uygulamayın, dün tecrübe ettim bunu. S.K tarihi önümüzdeki ayın 15'i olan bir ürünü aldım, tek seferlik kullanılan bir nevi nikrit oksit, 10 lira verdim. Ve hep tortu olmuştu içi ve ben şişenin dışı kapalı olduğu için sonuna kadar içmeden anlayamadım. Sen de aynı hataya düşme...

su an elimde bitane denedim ama hiç tadında bi degisiklik gormedim tortulasma filanda yoktu. ole biyerde sakladımki hava bile girmemistir:) yani dedim belki bilen vardır die

Back
Yukarı