WEIDER L-Carnitine Liquid 1500 mg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lacoste
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sarc4stic dedi:
lacoste dedi:
Bu Avartar resmini yeni buldum... Gerçekten ibret alınması gereken bir durum... o yüzden ilaç kullanımında dikkatli olalım arkadaşlar, bu fotodan sonra L-Carnitine kullanımını bile kesmeyi düşünüyorum:(((

Sporu da bırak tam olsun bari :)

Farkındaysan kendinle Arnold'u karşılaştırdın biraz önce.

Karşılaştırmadım aslında ama neden olmasın :lol: ben sporun bırakılmasını değilde, yanlış ilaç kullanımını vurgulamak istemistim

bide üzüldüm adamı böyle görünce nedediğimi bildimmiki ben :cry: ne diyeyim o ihtişamlı ve mükemmel vücut ne hallere gelmiş, yazık olmuş :cry:

lacoste dedi:
sarc4stic dedi:
lacoste dedi:
Bu Avartar resmini yeni buldum... Gerçekten ibret alınması gereken bir durum... o yüzden ilaç kullanımında dikkatli olalım arkadaşlar, bu fotodan sonra L-Carnitine kullanımını bile kesmeyi düşünüyorum:(((

Sporu da bırak tam olsun bari :)

Farkındaysan kendinle Arnold'u karşılaştırdın biraz önce.

Karşılaştırmadım aslında ama neden olmasın :lol: ben sporun bırakılmasını değilde, yanlış ilaç kullanımını vurgulamak istemistim

Anladım vurgulamak istediğin yeri, ondan karşılaştırma örneğini verdim. Yani Arnold'un kullandıkları ile senin kullandıkların bir mi? Eşit zarardaki şeyler mi? ;)

Hımmm haklısın... Ben yanlış anlamışım :lol: Anladın sen onu...

bide bu göbeğim erise tam süper olacak ama :lol:

WEIDER L-Carnitine Liquid 1500 mg bitti ve hiç ama HİÇ bir faydasını göremedim ne yazıkki, 100gr bile faydası olmadı, başka bir marka veya başka bir önerisi olan varmı aranıda???

Merhaba,

ben bu ürünü almayı düşünüyorum ancak cardio yapmayacağım.Sadece hergün yarım saat yürüyüş ve günlük yaşamıma devam edeceğim.Diyetteyim zaten.Etki eder mi acaba bu şekilde kullansam ?

Ayrıca cafein barındırıyormuş içerisinde.Bu kafein,ciltte dökülmeler yapabilir mi ? Nitekim bende domates alerjisi var ve çay,kahve,asitli tüm içecekler,powerade,redbull benzeri hiçbirşeyi yemiyorum,içmiyorum.

Lütfen acil yardım.Teşekkürler.

Ürünü kullanıp da yorumu olan var mı?

Almayı düşünüyorum da, haftada 3-4 gün kardio minimum 30 maximum 60 dakika yaparak kullanmayı planlıyorum.

arkadaşlar bu tip ürünler sadece yağ yakım yüzdesini doğru antrenman ve diyetle arttırır.bazı arkadaşlar istediğim kadar yiyim yağ yakıcı kullanıyım eriyim mantığına bürünmüş.sonra bi faydasını görmedim diosun.tabi görmezsin.kezzap deilki bu iç 5 dk sonra baklavalar on numara olsun...ürün kalite farkı elbet olacaktır içindeki bileşenlerin kaliteli hammade oranları farklılık gösterebilir.biraz mantıklı davranalım lütfen!

ben 3 haftadır her antrenman öncesi 1 tüp şeklinde kullanıyorum ve şu ana kadar 3.7 kilo verdim tabi ki sıkıbir program ve diyet eşliğinde.Ayrıca forumdan da çok şey öğreniliyor herkese teşekkürler(arama yapmadan soru sormalar olmasa bir de)

Back
Yukarı