Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
arkadaşlar tek yutiim dedim olmadı ölüodum :shock: ikiye böldüm boğazımı yırttı resmen :cry: , sarmısak eziciyle ezdim gene her tarafa yapıştı dişlere özellikle... başka bişi lazım bu ilaç için :evil:

şu anda daha fazla bi etkisini görmemem doğal daha iki hafta oldu kullanmaya başlayalı ama almayı düşünüosanız kesinlikle gırtlağınıza güvenmenizi tawsiye ederim...bu tablet büyüklüğünden dolayı yine weider in super aminos u tawsiye ederim sporu bırakıp yeniden başlamamdan itibaren 1 ayda bayaa bi etkisini gördüm tabii bu ürün ondan daha güçlü bu kesin ama gerçekten kullanımı herkese göre değil...

kullananlardan aldığım tavsiyelerden ötürü ve burda okuduklarımdan sonra bende weider 2200 kullanmaya karar verdim ancak salondaki hocam yeni bi ürün getirdi türk malı TR POWER 2500 en az weider 2200 kadar iyi olduğunu söylüyo ancak ben bu markayı daha ilk kez duyuyorum aranızda hiç kullanan veya bilen varmı yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekürler

yani yurt dısından hammaddesi gelip burdamı paketleniyor, yoksa herseyiyle antalyadamı yapılıyor..bide bunu internet sitesi var mı..veya telefonu felen

arkadaslar,
herkese kucak dolusu selamlar, internette gezinirken sizleri buldum, iyiki de bulmusum ;)
cok faydali konular konusuluyor gercekten...
nacizane bende BB ile ugrasiyorum bikac senedir. Suan Weider 2200 benim de kurum de mevcut ve yutma sorunu disinda iyi bi urun diyebilirim. Ben gunde 10 adet aliyorum. 5 adet sabah kalkar kalkmaz, 5 adet antremandan 30-40 dk kadar once. antremandan sonra da Weider Liquid iciyorum. 25ml. Bu urun hepsinden daha faydali ve super. Kana 10 dk icinde karistigi icin en etkili urun bu diyebilirim. antreman sonrasi icin mutlaka bunu deneyin. ve mutlaka antremandan once ve sonra BCAA almanizi tavsiye ederim. Tabi bunlar benim tavsiyem...

weider 2200 ile perfect weight gain formula

merhaba! ben weider 2200 aminoyla birlikte perfect weight gain formula kullanmayı dusunuorm ikisi birlikte ii olurmu yada tavsiye ettiğiniz bisey varmı?

Arkadaşlar selamlar, benim body'e başlayalı 1 ay gibi bir zaman oldu. Acaba bana bu ürünü önerirmisiniz ? Eğer önermezseniz ne önerirsiniz ?

karşılaştırma

arkadaşlar sizce weider2200mü ii yoksa universal3001 mi.ben weider2200 kullanıorum ama universal3001 e geçmeyi düşünüorum sizce n yapmalıyım?

weider ile universal aynı adamın yani...

weider'ın , kalite aynı , hangisi ucuz geliyorsa onu al derim ...

Arkadaşlar bu üründen aldım, deniyeceğim. Bende yeni başlayan sporcu olarak size izlenimlerimi aktarırım.

masteer dedi:
Selam Mıllet,

Ben hayatımda bu kadar buyuk tabletlı bır amınoacıd gormedım, bırde yuvarlak haplar, ılk denememde bır tane yutarım sandım, attım agzıma, bogazımda takıldı kaldı uzun sure ınmedı meret.

Parcalara bolmeden yutmak cok zor, bu yuzden yararı bır yana, agzında parcalara ayırmak ve uzun surede yutmak ve bunu hergun uc defa yapmak ınsanı ınanılmaz sıkıyor. Agızda kalan o proteın tadı ve dıslere yapısan parcalarda cabası.

Amıno acıd eskıden bır kolaylıktı , sımdı sorun oldu, su kutuyu bır bıtırım, bır daha alırsam noolım, gozunu sevım lup lup yuttugumuz kucuk tabletlerın.

Saygılar

Vallahi ben çok rahatlıkla yuttum :D

ii bir urun ama yınede mega fortenın yerını tutmaz 15 20 mılyon daha fazla verıp daha ii sonuc al derim..

başka kullanan yokmu bu ürünü arkadaşlar bu ürün forumdada yok oylama bölümünde. Universal Nutrition
Amino 2700, 350 Tablet

Weider Amino 2200 ün zamanımı geçti ? http://www.weider.com a girdiğimde bu ürünü bulamadım yanlızca amino 6000 diye bir ürünlerini tanıtıyorlar amino asitlerde super aminos bile yok.
Artık üretilmiyormu?? Türkiye'de miladı geçmişleri satılıyor olmasın :?: :?:

DaddyCooL dedi:
Weider Amino 2200 ün zamanımı geçti ? http://www.weider.com a girdiğimde bu ürünü bulamadım yanlızca amino 6000 diye bir ürünlerini tanıtıyorlar amino asitlerde super aminos bile yok.
Artık üretilmiyormu?? Türkiye'de miladı geçmişleri satılıyor olmasın :?: :?:

evet bende gecen gün girdim sadece 6000 var.ve daha bir cok mal yok.bunun sebebini acıca bende merak eetim ve huylandım.alternatifler arasından cıkardım.

Back
Yukarı