p90 p90m p90x p90x+ war bunları istersen ulastırabilirim upload edebilirim indirebilirsin ben iyi oldugu için bunu indirdim insanity daha iyise onuda elde edip gönderebilirim?
Bu tür programlar bana efsane gibi geliyor ya Aynı boy uzatma ilaçları gibi yada penis büyütücü veya tv de ki herseye iyi gelen bitkisel ilaçlar gib..i çözümü zor olaylara peraik çözümler :S
p90 p90m p90x p90x+ war bunları istersen ulastırabilirim upload edebilirim indirebilirsin ben iyi oldugu için bunu indirdim insanity daha iyise onuda elde edip gönderebilirim?
Yanlış alıntı olmuş heralde neden aldın anlamadımp90 programını salonda 6 ayını düzenli olarak geçirmiş biri bile zorlanarak yapar p90 x i söylemiyorum bile. O yüzden sakın hayallere kapılıp ben yaparım demeyin.Şahsen salonda müthiş karın performansım olduğu halde p90 x abs programının sonunu getiremiyorum.Müthiş zor ve müthiş performans bekleyen hareketler var.Videodakilerin vücutlarına bakın ve onlar dahi ne kadar zorlanıyo anlarsınız.