Vucut yapan herkezi ilgilendiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bykoyuncu

Yeni Üye
ARKADAŞLAR İNSANİTY DİYE BİR ÇILGIN EGZERSİZ PROGRAMI VARMIŞ BUNU YAPAN weightlifter DUYan ARAŞTIRAN VAR MI VE ELİNDE OLAN BİZE YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM

p90 p90m p90x p90x+ war bunları istersen ulastırabilirim upload edebilirim indirebilirsin ben iyi oldugu için bunu indirdim insanity daha iyise onuda elde edip gönderebilirim?

slm

p90 p90m p90x p90x+ war bunları istersen ulastırabilirim upload edebilirim indirebilirsin ben iyi oldugu için bunu indirdim insanity daha iyise onuda elde edip gönderebilirim?

İlgin için teşşekkür ederim arkadaşım ben prgramı indirdim p90x fakat nasıl uygulayacam bunu hangi günler yapacam bunları 13 dvd var ama bir çalışma ayarlaya bilirmisin

Bu tür programlar bana efsane gibi geliyor ya :( Aynı boy uzatma ilaçları gibi yada penis büyütücü veya tv de ki herseye iyi gelen bitkisel ilaçlar gib..i çözümü zor olaylara peraik çözümler :S

Bu tür programlar bana efsane gibi geliyor ya Aynı boy uzatma ilaçları gibi yada penis büyütücü veya tv de ki herseye iyi gelen bitkisel ilaçlar gib..i çözümü zor olaylara peraik çözümler :S

p90 programını salonda 6 ayını düzenli olarak geçirmiş biri bile zorlanarak yapar p90 x i söylemiyorum bile. O yüzden sakın hayallere kapılıp ben yaparım demeyin.Şahsen salonda müthiş karın performansım olduğu halde p90 x abs programının sonunu getiremiyorum.Müthiş zor ve müthiş performans bekleyen hareketler var.Videodakilerin vücutlarına bakın ve onlar dahi ne kadar zorlanıyo anlarsınız.

nerden indirdin link verebilirmisin ?

p90 programını salonda 6 ayını düzenli olarak geçirmiş biri bile zorlanarak yapar p90 x i söylemiyorum bile. O yüzden sakın hayallere kapılıp ben yaparım demeyin.Şahsen salonda müthiş karın performansım olduğu halde p90 x abs programının sonunu getiremiyorum.Müthiş zor ve müthiş performans bekleyen hareketler var.Videodakilerin vücutlarına bakın ve onlar dahi ne kadar zorlanıyo anlarsınız.
Yanlış alıntı olmuş heralde neden aldın anlamadım :)

Kilolular için kütleli adam bir güzel söner o programlarla

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı