• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vucut tipimi anlayamiyorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dj91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dj91

Üye
Yaklaşık 6 ay gibi spor yapıyorum. haftada 3 gun
her sabah 3 tane yumurta lor peyniri
öğlen pilav tavuk
aksam ALLAH ne verdiye :)
Boyum 178
71 kg ağırlığım var
Vucut tipimi anlayamiyorum.goguslerde yağ var alt goğusde ozellikle. Belde hafif yağlanma var . suplement kullanmişligim yok. Cell- tech diyolar ağırlığımi artirmam icin.. Ama optimum whey gold diyende var amino 8000 diyende .hal boyle olunca aklim karişdi ne yapayim ?

Eklentiler

• IMG_20160105_211106-1.jpg
    IMG_20160105_211106-1.jpg
    226,6 KB · Görüntüleme: 637
vücudun yağlı biraz sana tavsiyem bacak antrenmanına önem verip testosteron seviyeni arttırmak olur. daha sonra hocana danışıp cardioya yönelebilirsin. vücut tipin endoya yakın sanki ama çok da önemli değil vücut tipi çok kafa yorma o kısma.

Dikkat ediyorum artik. Beslenmem biraz duzenledim..
Whey optimum gold. Almak istiyorum.yoksa aminomu alayim ilk once. Veya cell tech .? Supplement ne onerirsinzi ?(

Amacim kas hacmini artirmak
Artik beslenmem şöyle
Sabahlari 100gr lor peyniri
3 yumurta beyazi
1 tam yumurta
Öglen *
Makarna tavuk
Veya pirinc tavuk
Akşamlarida antrenman gunleri haslanmus tavuk. Haftada 3 kez antrenman yapiyorum
Antrenmandan sonra evde 200ml sud 1 muz 100 gr lof peyniri 1 yumurta beyazi biraz darcin karistirim iciyorum..
Supplement ne onerirsin ? :(

Amacim kas hacmini artirmak
Artik beslenmem şöyle
Sabahlari 100gr lor peyniri
3 yumurta beyazi
1 tam yumurta
Öglen *
Makarna tavuk
Veya pirinc tavuk
Akşamlarida antrenman gunleri haslanmus tavuk. Haftada 3 kez antrenman yapiyorum
Antrenmandan sonra evde 200ml sud 1 muz 100 gr lof peyniri 1 yumurta beyazi biraz darcin karistirim iciyorum..
Supplement ne onerirsin ? :(
Bütçen varsa whey bcaa kreatin öneririm tek başına bi üründen yeterli verim alamazsın kombinsiz

Kilomda hic artis olmuyor.boy 178 kilo sabahlari ac karnina 70.5 aksamlar antrenman sonrasi 71 oluyor. Whey gold dusunuyorum onun icerisinde yeterince bcaa vardir umarim.kreatin olarak cell tech alica.. Amino peki ? Amino alsammi almasammi ?

Kilomda hic artis olmuyor.boy 178 kilo sabahlari ac karnina 70.5 aksamlar antrenman sonrasi 71 oluyor. Whey gold dusunuyorum onun icerisinde yeterince bcaa vardir umarim.kreatin olarak cell tech alica.. Amino peki ? Amino alsammi almasammi ?
Alabilirsin, fakat bazen wheylerin içindeki bcaa miktarı sporculara pek yeterli gelmiyor.

Bir iki ay boyle deneyeyim. Sonra bcaa eklerim hele bir azda olsa fark goreyim )
Beslenmem galiba gunde 3 öğün azmış :D bakiyorum ara oğun yiyenler varaksam 11 de yiyenler var o yemeklee gece nasil sindiriliyor yaa ) yag olur onlar )

Bir iki ay boyle deneyeyim. Sonra bcaa eklerim hele bir azda olsa fark goreyim )
Beslenmem galiba gunde 3 öğün azmış :D bakiyorum ara oğun yiyenler varaksam 11 de yiyenler var o yemeklee gece nasil sindiriliyor yaa ) yag olur onlar )
Bol besin az öğün değil az besin bol öğün beslen. 6 öğün ideal. Lor peyniri ve yağsız yoğurt yenilebilir casein proteini almak için. Yemek tabiiki yenmez yatmadan.

dostum 6 öğünmüş 3 öğünmüş hiç fark etmez . sadece gramajı büyük yiyecekler ye . 6 öğün yiyeceğim diye kendini kasmaya gerek yok 3 öğün ye 100 gram yiyiceğine 300 gram ye

Back
Yukarı