Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Salondan epey bi protein agirlikli beslenme ve yesil cay falan filan yazdilar onlari uygulamaya calisiyorum ayni zamandada agirlik calisiyorum dogru muduryağ oranın epey yüksek , jinekomasti olup olmadığını bu şekilde tahmin etmek zor önce yağ yak daha sonra olup olmadığı anlaşılır. vücut tipin de skinny fat. kas kütlen az , yağ oranın yüksek.
Usta sende var gibi sanki bana gore zayifsin cunku baya benziyoruzArkadaslar benimde ayni sorunum var sizce Jinekomasti varmi ve vucut tipim nedir nasil sekillendirebilirim.
Anladim oyle yapiyorum zaten mumkunce cok protein alip haftada 3 gun agirlik antremani yapiyorumDüzelmeyecek bir şey değil abartı bir şey yok. Arkadaşın dediği gibi kas kütleni artırmaya bak beslenmeni yoluna koy. Belirli kas kütlesi kazanırsan anlarsın olup olmadığını.
Sizde var hocam bi doktora görünün derimArkadaslar benimde ayni sorunum var sizce Jinekomasti varmi ve vucut tipim nedir nasil sekillendirebilirim.