Vucudum nasil

Vucudum nasil gelisme gorebilirmiyim yardimci olurmusunuz

Sag gogsum daha hacimli duruyor sol kolumda hacimli duruyor ama sag kolumla esitler her olctugumde 35 cm diger bolgelerimin olcusunu almadim hic bana bir yol gosterin lutfen .
73b993b567328d1988e1d3532771512f.jpg
9030947a235ac1b9360c4d539f8c3e9f.jpg
4b25b956be397ae73afdfdf72d35207e.jpg
549e7a4cfce95daeb0f432bbc8656186.jpg
d4a148b43b77c095a8674681a1c69cfd.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni üyelik açıp vücudum nasıl diyorsun :D Boy, kilo, yaş bilgisi yok. Bu sporu yapıyor musun yapmıyor musun eğer yapıyorsan ne kadardır yapıyorsun veya beslenme bilgilerin olmadan ne yorumu bekliyorsun anlamadım. Yağlı bir insan vücudu görüyorum ben.

Kusura bakmayin forumu takip ediyordum ama fazla bilgim yok

Yas:19
Boy:183
Kilo:75
3 aydir yapiyorum sporu
Beslenme listem felanda yok ne olursa yiyorum bolgesel calisiyorum ilk bir ay haftada 4 gun gidiyordum ikinci ay haftada 6 gun gidiyorum
Pazartesi omuz - arka kol
Sali gogus - on kol
Carsamba sirt - kanat
Persembe yine basa sonuyorum.cumartesiye kadar hareketleri pazar gunu dinlenme gunum

Sizden ricam severek istiyerek yapiyorum bu sporu bana yardimci olmaniz beslenme antreman hakkinda simdiden yardimci olan herkeze tesekkur ederim

Kusura bakmayin forumu takip ediyordum ama fazla bilgim yok

Yas:19
Boy:183
Kilo:75
3 aydir yapiyorum sporu
Beslenme listem felanda yok ne olursa yiyorum bolgesel calisiyorum ilk bir ay haftada 4 gun gidiyordum ikinci ay haftada 6 gun gidiyorum
Pazartesi omuz - arka kol
Sali gogus - on kol
Carsamba sirt - kanat
Persembe yine basa sonuyorum.cumartesiye kadar hareketleri pazar gunu dinlenme gunum

Sizden ricam severek istiyerek yapiyorum bu sporu bana yardimci olmaniz beslenme antreman hakkinda simdiden yardimci olan herkeze tesekkur ederim

Ne bulduysan ye dönemini geçmişsin şekerden ve poğaça börek gibi fazla yağ içeren gıdalardan uzak durmalı yumurtayı sarısını tüketmeden yemelisin. protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmelisin
Herhangi bir paketli ürün alırken ambalajın üzerindeki " içindeki besin değerleri" tablosuna bakmalısın ayriyetten yağ karbonhidrat ve protein değerlerini bilmediğin besinleri internette aratarak kolayca bulman mümkün
Ayrıca kalori hesabını yapmalı onun doğrultusunda beslenmelisin
Ben 8 aydır yapıyorum yaşım 16 ancak birikimim az veya çok var eğer sorun olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Postürün ve boyuna rağmen o kiloda yağlı olman içler acısı bir durum. Göğüslerinde genetiksel bir dengesizlik olabilir. Biran önce diyet eşliğinde spor yapmaya başlamalısın. Ağırlık sana her istediğini verir.

Tesekkur ederim cevaplariniz icin diyete basliyacagim bir an once dengesizlik sanirim bench presi yaparken dengesiz yapiyordum ondan kaynaklandi dikkat edecegim insallah duzelir

Lordoz ve kifoz icinde egzersiz yapacagim arastirma icerisindeyim

sırt kanat göğüse ağırlık ver belinde yağ var biraz oval duruyor onu eritmeye bak ama unutma büyük göğüs büyük sırt ve kanat her zaman göbeğin ve belin önüne geçer yeteri kadar büyük olursa yani belde inceltmeye bak ama saydığım yerleride esas olarak çalışmayı ihmal etme

Tesekkur ederim suan icin gobegim erimis durumda yememe icmeme dikkat ediyorum set sonlarimada karin hareketi koydum vucut toplamaya basladi

Back
Yukarı