Vucüt Yapım Morelimi Bozuyor

Herkese selam,

Zayıflamak için 4 aydır devam ettiğim Fitness - Body karışımında hedeflerime yavaş yavaş yaklaşıyorum. 72 Kilo'dan 63'e düştüm. 4 ay gibi bir zamanda 9 kilo verdim. Kendi listemi hazırlayıp bir diyet programı uyguladım. Şimdi diceksiniz kilon fazla değilki neden diyet yaptın. Ben göbekden kurtulmak için bu işe giriştim. Tabiki göbeğin büyük bir bölümünden kurtuldum.

Ama sorunum şu arkadaşlar: Vücut yapım deri olarak çok yumuşak. Balık etli tabir edebileceğimzi bir vücut yapım var. Ne kadar ağırlık çalışırsam çalışiyim vücudum sertleşmiyor. Kollarımı sıktığımda kaslarım ortaya çıkıyor.

Bu durumdan çok rahatsızım.. Bu tür durumlarda öneri yapabilecek arkadaşlar varmı?
 
demekki vucutta hâlâ yağ var isterseniz bir hastahane de yağ oranınıza baktırın sonrada salon hocanızdan yardım isteyin(Eğer salona gitmiyorsanız yardımcı olacak birisi çıkar bu forumda)
 
Tam benim vücudum ama ben çok seviyorum :) Bu yapıdan kaynaklı bir şey istediğin kadar kardiyo yap ama düzelceğini sanmıyorum.ben azcık denedim :)

Gizli olupta ortaya çıkınca şaşırtan şeyleri seviyorum belki benim yapımdır.Birde cildinin güzel olması sağlıklı olduğun anlamınada gelir sıkma canını.

Ayrıca tebrik ediyorum kilo verme azmini.
 
Çalışmaya devam. Yakın bir zamanda yağ ölçümü testi yaptırıcam. Vucüdun sıkılaşması için elimden geleni yapıcam. Ama bu konuda varsa görüşü olan bekliyorum..
 
body yerine direk benim gibi fitnessa yönel kasın sıkmadıgın halde bıle bellı olur sıkı fit görümüne kavusursun
 
Back
Yukarı