Vucüt Geliştirmeye Küçükten Beri Hevesim Var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşım 15'e yeni girdim(Daha küçüksün demeyin benim tercihim)
Boyum:177
Kilom:67
Belim:72-73 civarı
(Kesinlikle zayıf değilim iriyim)
Vücut yüzey direnci:47ohm

EVDE SPOR YAPICAM KARIN KASI VE KOL OLARAK 8-9 AY 16 YAŞIMDA FİTNESS'A GİDİCEM BARİ DEĞERLENDİREYİM DEDİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

YAPMAK İSTEDİĞİM VUCÜT 16 17 YAŞIMA KADAR:
sdyx2.jpg

sdyy9.png

sdyzp.jpg

sdz0m.jpg

Son düzenleme:
Yaşın küçük felan değil bunu geçelim önce tabiki Bodybuilding veya Fitness yapabilirsin.
Bilmen gereken bir konu var Newer BackDown filmini izleyip kendine hedef olarak vücut belirlemişsin.Hedef aldığın vücuda doğru ilerle ama bilmen gereken çok şey var ilk olarak vücut genetiğin fotoğraftaki gibi değildir 16 17 yaşıma kadar bunun gibi olacağım demen yanlış vücudun neyi gösterir nasıl gelişir bunu o belirler. Ama çok güzel bir spora başlıyorsun isteklisinde bu sporu spor olduğu için yapman dileğiyle :D

Yaşın küçük felan değil bunu geçelim önce tabiki Bodybuilding veya Fitness yapabilirsin.
Bilmen gereken bir konu var Newer BackDown filmini izleyip kendine hedef olarak vücut belirlemişsin.Hedef aldığın vücuda doğru ilerle ama bilmen gereken çok şey var ilk olarak vücut genetiğin fotoğraftaki gibi değildir 16 17 yaşıma kadar bunun gibi olacağım demen yanlış vücudun neyi gösterir nasıl gelişir bunu o belirler. Ama çok güzel bir spora başlıyorsun isteklisinde bu sporu spor olduğu için yapman dileğiyle :D

Bi ara vucudümü çekip atıcam ama hayırlısı ya artık sevdiğim için gönül veren biri olarak başlıyorum. biscolata erkeği olmak için başlamıyorum :D

bide bana hepsini açıklarmısınız yani yağ oranımı kütle indeksimi v.b diğerlerini nasıl oluyor ne oluyor benimkiler nasıl uygunmu ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmışmıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı