Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vpx no Shotgun-Gaspari sizeOn- ve Optimum whey kombinesi
Arkadaşlar 14 aydır bodybuilding yapıyorum şuan elimde GasparisizeOn var ve bu ürünü Vpx No Shotgun ve optimum whey standart ile kombine etmeyi düşünüyorm bu konudaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirm herkese iyi haftalar.
Protein tozu - creatine - no ürünü. Bu tür kombinasyonu yapan bir çok kişi var. Bende yapıyorum tabi ki markalar değişebilir.
Bende farklı markaların bu tür kombinasyonunu kullanıyorum. Zarar bakımından olmaz diyeceğim ama bazı arkadaşlar supplementler doğal değildir diyecek. Ben kendimden örnek vereyim 2 kere kan tahlili yaptırdım. İlk değerlerime göre supplement kullanırken değerler düştü. Yani fazla olanlar normal seviyeye indi.
Kullanabilirsiniz. NO ürününde ilk başlangıçta dozajı az kullanarak sonradan arttırabilirsiniz.
kauss bende aynı supplement kullandıktan sonra tüm fazla degerler normal seviyeye indi belki cogu kisiye enteresan gelecek ama supplement kullanmaya basladıgımdan beri cok saglıklı bi insan oldum Allah nazardan saklasın bir yılı gecti doğru dürüst hasta olmadım supplement kullanmadan önce cok sık grip mide bulantısı vs hasta olurdum