Vizelerden Dolayı 1 Hafta Ara Vereceğim(Tavsiyeleriniz)

1. ayımı bitirdim. Bu hafta vizelerim var. Dolayısıyla salona gidemeyeceğim.

Bu dönemde dikkat etmem gereken noktalar var mı?

2.ayım bitiyor benim de. Beslenmeye daha fazla dikkat edip. Şinav , barfiks ve mekiğe ağırlık vermeyi düşünüyorum.

Iyi beslenirsen bir hafta gitmemekle sonmez kaslarin korkma. Ancak icini rahat ermek istiyorsan sinav dips barfix yapabilirsin. Ancak ben bunlari tabata metoduyla yapmani oneririm arastirirsan faydalarini ve yapilisini gorebilirsin.

Iyi beslenirsen bir hafta gitmemekle sonmez kaslarin korkma. Ancak icini rahat ermek istiyorsan sinav dips barfix yapabilirsin. Ancak ben bunlari tabata metoduyla yapmani oneririm arastirirsan faydalarini ve yapilisini gorebilirsin.
İyi beslenmeden kasıt diyet odaklı beslenme mi yoksa günlük protein odaklı mı? Çünkü ben yağlanmaktan korkuyorum.

1 haftada pek yağlancağını sanmiyorum. O psikoloji bende de var maalesef. Icin rahat etsin istiyorsan kardiyoda yapabilirsin dengeli bir sekilde.

Haftada 3 gün git programı yavaşlat. Daha ara verme. Finallerde ver 2-3 ayda bir ara verince döndüğümde benim performansımda kalıcı bir yükselme oluyor. Benim de vize haftam final haftasını bekliyorum 2. Final haftamda bir hafta ara vereceğim. Uykusuz da aç da olsan git hafif çalış hiç olmadı kan pompala.

Back
Yukarı